איכפת לכם להוריד תשורות מהציור?

איכפת לכם להוריד תשורות מהציור?

כי לי אין תוכנות וסטף... ואני אשמח אם תנקו לי אותו מהשורות הלו. תודה מראש אם תחליטו לעזור...(הפרס הזוכה! יהי!)

apathic

New member
פעם הבאה כדאי שזה יהיה בעט שחור...

כי זה כמעט בלתי אפשרי לשחזר עיפרון כ"כ חיוור...

ציור חדש!

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה. אני יודעת שזה ממש לא הסיגנון שלי... רציתי נורא לצייר מישהי מ"ספיי גרופ" (סדרת אמטיוי סטייל "דריה", בגלל זה אין הרבה צל) אז ציירתי אותה ככה...זה לא יצא משהו סוף הדרך... במיוחד היד שמחזיקה באקדח..היא דיי מעוותת.לא נורא...הנה זה:

apathic

New member
באמת היה נראה לי מוכר...

ובאמת מה שקורה שם עם היד.. לא ממש מובן. כל השאר מאוד דומה, ואפילו דומה מאוד (אני יודע שזה אותו דבר).

Lotus floweR

New member
אתה לא זה שצובע משש טוב?

כי נורא רציתי שתצבע לי ציור...(עוד אחד עם ידיים קטנות) הנה הוא מצורף: אני מבקשת *מנסה להישמע מנומנסת* שתצבע אותה ככה: (אם אתה זה שצובע ממש טוב...כמובן. ואם לא לאנורא) שיער ג´ינג´י דיי כהה, עם פסים טיפה יותר בהירים... עיניים כחולות...וריסים..ג´ינג´יים. גבות ג´ינג´יות. ועור לבן כזה..עם נמשים שאם תביט מקרוב כבר קיימים. הבגד צריך להיות כהה, לא איכפת לי מה הצבע. אפשר נגיד ירוק או סגול או בורדו...העיקר כהה. תודה אם יהיה לך כוח... ואם אתה בכלל זה שצובע יפה. כמובן.

ogmios

New member
בדר"כ אני לא כזה קטנוני

אבל טעויות כאלה, שיש להם איזו משמעות גם עם הטעות, אני מעדיף לתקן במקום שחבר פורום מסכן ישבור תא הראש למה הוא לא מצליח למצוא בשום מקום חומר/תמונות/וואטאבר של Spy Groop. בכל אופן, מצטער על הקטנוניות. גמר חתימה טובה, אוגמיוס

apathic

New member
אני דווקא שכחתי לתקן..

אפילו לא שמתי לב עד עכשיו שכתוב ´גרופ´ ולא ´גרוב´... ולא הייתי מגדיר את עצמי כ´זה שצובע ממש טוב´, אבל איך שאת רוצה. מחמאות עדיין לא הרגו אותי. אני אצבע את הציור שלך בקרוב, כרגע אין לי ממש זמן לשום דבר שמערב את המחשב. אבל בקרוב... מבטיח.

Lotus floweR

New member
קטנוני? מי קטנוני?

ומצטערת אבל אני לא קוראת ת´הודעה שלי לפני שאני שולחת. זה עקב בילוי יתר זמן בפורומים. אין לי כוח. (אני שולחת בין שלושים לעשרים הודעות ביום...)

למעלה