איכשהו בזמן האחרון הפורם קיבל תפנית

איכשהו בזמן האחרון הפורם קיבל תפנית

של כזה העוסק בחלומות. והרי זה פורום הומיאופתיה קלאסית ולא חלימה. ובכן חשוב מאוד לדעת שהומיאופתיה עוסקת ברבדים אלה גם כן ויש להם משמעות גדולה מאוד על יכולת האיבחון ובחירת התרופה. וראו זה פלא כמעט יותר מהכל זה הכי מעניין ומושך בני אדם, יותר מתרופות ושמות מחלות וכו'. החלקים האלה הבלתי ניתנים לתפיסה ומתעתעים את רוחנו, ובכלל אם מזל מועט יש לנו, נוכל אולי לאחוז בקצה קצהו בטרם יחמוק ויעלם כמו רוח. חלק כל כך עמוק ומהותי בחי אדם ומדע מתקדם ורב עוצמות טכנולוגיות אינו יודע מה לעשות בזה, ועל כן פעמים רבות פותר את עצמו ב"שטויות". לו רק ידענו מה העוצמה הטמונה באינפורמציה הבאה משם יכולנו להבין גם את חלומו של העם כולו ואפילו את זה של המין האנושי. אני יודע שאולי זה נשמע מגלומני אבל זו האמת, ואיני יכול להתעלם ממנה יותר. החלום הוא חלק בלתי נפרד מהאדם ועל כן בלתי נפרד מההומיאופתיה שעוסקת בבני אדם. אישית אני מאוד נהנה לעסוק בתכנים אלה שכן כל חלום כזה מקדם אותי עוד צעד בהבנת עצמי וחיי בעולם הזה, ואם עוד מי מאיתנו חש ככה וזוכה למידה של ידיעת עצמו, אשרינו וטוב לנו. חלום = חי למה = למה חי = משמעות.

זה היופי...

כל מנהל פורום מביא את עצמו וכיווניו לפורום. ומחוכמתך אנו לומדים המון ותודה לך על כך. מיקילוניה.

אוסיף ואומר

לי באופן אישי יותר קל להציג את עצמי בפורום דרך חלומות ..... שים לב לעובדה שיש אנשים שכך מתחילים את הקשר עם ההומיאופתיה, זוהי גם תחילתה של התקשרות=התחברות בחלום יש משהו לא חושפני...עד למתן הפרשנות וגם אז תמיד ניתן לסתור ולהכחיש (מה שלא ראיתי פה עדיין) ישר כח....אותי זה מסקרן ומרתק

gui1

New member
אכן דרך החלימה והפרשנות

לומדים להכיר את החולם והפותר והכל בלי להיכנס לפרטיות מודעת אכן נפלא.

../images/Emo24.gifעל כך אמר רב נחמן מברסלב

שההבדל בין ילד למבוגר שלילד יש יותר חלומות ופחות זכרונות, ולמבוגר יש יותר זכרונות ופחות חלומות. הכוונה כמובן אינה לילד או למבוגר במובן הביולוגי זהו.... שבתי לארץ.....מממממ...... היה לי מאוד כיף לפתוח מדי פעם את הפורום ולראות מה מתרחש כאן כל הכבוד לכולם ישר כח גדול (כמו שאומרים) לאלישוע שרוחו ממלאת כאן את הדפים והמסרים אשריך ואשרינו שזכינו דניאל

../images/Emo140.gifברוך שובך דניאל

היתה חסרה לי נוכחותך הגברית

תודה תודה !!!! כיף להיות כאן !!! |ח

אפרופו חתולים אני אלרגי שנים רבות לחתולים. והתארחתי אצל משפחה עם חתול, והבית השני שביליתי בו היה עם עוד חתול. ותודה לאל ולאלה, ובעזרת רמדי מאלישוע עברתי את התקופה ממש כמעט לגמרי בשלום, אולי התחסנתי ??? מי יודע ?? אינשאללה אשמח לשמוע על הספר שאת כותבת גלי. זה מרתק אותי באופן אישי. ואני למעשה עוסק בכינוונים שונים באלה. GODDES. אז אשמח מאוד מאוד לשמוע ולהשמיע קול האלה הוא קול שהושקע במצולות ים זה עידן ועידנים ואת פרי הבאושים אנו רואים בכל פינה אני מרגיש שאני מחוייב לכך !!! אז להשתמע חיבוק דניאל

enatti

New member
אהלנה תייר

כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב....
ענת

למעלה