איכשהו גיליתי את הפורום שלכם

איכשהו גיליתי את הפורום שלכם

ויש לי שאלה אני נשואה + עוד מימי הרווקות שמתי לב שאני לא "מתה" על סקס וכל יום שעובר בלי זה נהדר מבחינתי ואין לי צורך. גם שהייתי עושה סקס ותמיד ביוזמת הבן זוג לא התלהבתי בכלל. אחרי הנישואים "ניצלתי" את בעלי בסקס רק בניסיון להרות וכשהצלחתי אז גם הסקס הפסיק אפילו לשנה + ואולי פעם ב... בשבילו וממש לא בשבילי. מה זה אומר לגבי, באם אני לא אוהבת סקס בכלל ולא רק סקס אלא אפילו סתם נגיעות אפילו חיבוק ונשיקה עושה לי צמרמורת אני בכלל לא אוהבת להפגין חיבה כלפי אף אחד (חשבתי שזו בעיה עם בעלי אבל נוכחתי לדעת שגם אם אנסה עם מישהו אחר זה אותו הדבר , ממש אין חשק) את הילדים שלי כמובן אני כל הזמן מפגינה חיבה ואהבה נשיקות וחיבוקים כל היום, הכוונה שלי היא כלפי גברים ובכלל. אולי חשש מחיבוק ונשיקה שזה יתפתח 'חס וחלילה' לסקס בלילה. מה אני? ומה אתם? עדיין לא כלכך הבנתי

יתכן שאת כמונו

חשוב לזכור: מי את, רק את יכולה לדעת. א-מיניים חווים חוויות דומות לאלו שתיארת. חלקנו פשוט לא מתעניינים, לא מעוניינים, חיים מצוין בלי סקס. חלקנו גם נגעלים מזה, ולא רוצים אפילו לשמוע על זה. הרבה א-מיניים מחפשים ונהנים ממערכת יחסים זוגית, רק את האקט הפיזי של הסקס הם לא רוצים. נשמע מוכר, לא? בנוגע להגדרה עצמית, אין הכרח להגדיר. ישנם אנשים שלא מרגישים בנוח להגדיר את עצמם, או לא מוצאים הגדרה מתאימה. הכי חשוב שתדעי מה את אוהבת ולא אוהבת, רוצה ולא רוצה. וכמובן: ברוכה הבאה

אמממ..תראי יש פה 2 צדדים

את מדברת על הפגנת חיבה או על משיכה? כאילו יונית לוי או א-מינית? אני יכול לומר לך למשל שאני מכיר מישהי שהיא הכי קרח שיש וחיבה היא מפגינה רק דרך כסף וחפצים יקרי ערך אבל בהתנהגות היא על הפנים עם כולם ואני לא חושב שזה קשור איכשהו לקטע המיני...אם את מרגישה שאף פעם כמעט אין לך חשק למגע, לא עם בנים ולא עם בנות אז כנראה שאת א-מינית..

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

רק את יכולה לענות על השאלה מי את. וכמובן, את לא חייבת להגדיר את עצמך אם את לא רוצה. אבל חוסר הרצון במין אצל א-מיניים הוא הפועל היוצא ולא המקור. אם את לא חשה משיכה מינית. וכן, במקרה זה סביר להניח שגם אין לך מושג על מה אני מדברת כשאני אומרת משיכה מינית (זה בסדר, גם לי אין) - חוסר הרצון שלך במין הוא כנראה פועל יוצא. יש עוד א-מיניים אשר מתארים את מה שאת מתארת - חוסר רצון במגע והפגנת חיבה הקשורים במין. אבל יתכן גם שמדובר במשהו אחר, ובמקרה זה, אולי ניתן לטיפול (אם את רוצה). כפי שציינתי כבר, וכך גם האחרים, רק את יחולה לענות על זה.

ע ת ל י ה

New member
מה את?

מה את? את כנראה נורמלית. נשים רבות וכנראה גם גברים לא מתים על סקס. מה שעושה אותם בעלי יצר מיני נמוך יותר לעומת אחרים. אגב, רבים עושים הרבה רעש וצילצולים בענין אבל בפועל רחוקים מלהיות כאלה זיינים גדולים. אבל בתרבות שלנו משום מה מה מאוד חשוב להצהיר על ייצר מיני גבוה. מה שכן, חשוב שתדעי כי נשואים רבים לא מגיעים לסקס בתדירות גבוהה, אם בגלל עייפות ואם בגלל התעסקות בהרבה עניינים סביב הילדים. בקיצור הענין מקבל עדיפות משנית. אבל את כותבת שאצלך זה כך גם טרם הילדים, לכן בהחלט אפשרי שאת שייכת לקבוצה שכתבתי עליה קודם. מה שעוד כדאי שתבדקי אם עצמך זה את העבר שלך. האם יש בעברך תקיפה או פגיעה מינית, בנערות, בילדות המאוחרת או המוקדמת מצב שאינך זוכרת אפילו באופן מלא. אם את זוכרת או חושדת במשהו כזה כדאי ללכת לאיש מקצוע מפני שזה בהחלט עשוי להסביר את הדחיה שיש לך מסקס.

למעלה