אילוסטרטור אחי

fireman

New member
אילוסטרטור אחי

יש לך איי סי קיו? אתמול ניסית לצייר אילוסטרציה של מגדל הרכבת בבאר שבע אפשר לומר שיצא טוב בשביל מתחיל כמוני אבל אני נתקל בקשיים בעיקר בקטע של תלת מימדיות ושבירת קוים במבנה. יש לי גם בעיה עם צבעים....איך להתאים צבעים... ד"א עם איזה תוכנה אתה משתמש? אני עשיתי את זה בצייר הפרימיטיבי של וינדוס

TheIllustrator

New member
צפה תגובה...

בדוא"ל!

fireman

New member
וואלק שיחקת אותה

אחי אחלה תגובה....חבל שלא כתבת אותה כאן אני בטוח שאנשים היו נהנים ממה שכתבת לי בנושא ציור האילוסטרציות.... ביקרתי גם בכתובת שנתת לי....בהחלט יש לי עוד המון זמן להגיע אפילו לרבע מהרמה הזו בעיקר בעניין הפרופורציות של הבסיס לעומת הגובה אני יודע שהאילוסטרציה שציירתי לא פרופורציונלית בכלל.. ד"א יש לי פוטושופ ואני עובד בה המון....תוכל לפרט יותר איך ליצור אילוסטרציות כאלה בפוטושופ? ד"א יצא לי לפתוח את האילוסטרציה של מגדל שלום מאיר שהיא דיי מורכבת...נראית ככה בעיקר בגלל השכבות מבנה שיש בה והמשחק עם הצללים, יצרתי קירוב ואני חייב לומר שזאת עבודת נמלים...כל הכבוד!! ד"א כמה זמן לוקח לך לצייר אילוסטרציה כזו מושלמת? and one more thing..... why English?!?!

fireman

New member
ועוד שאלות

נכנסתי באותו אתר וראיתי שמספר היצירות שלך הוא מסביב ה250 אילוסטרציות....הרשמת אותי מאוד...עבודה באמת מצויינת כמה זמן אתה כבר מצייר אילוסטרציות? עם איזה בניינים אתה ממליץ להתחיל? ואם אפשר תצרף תמונות שלהם

mr. man

New member
כשחושבים על זה

מגדל הרכבת ממש נמוך! צריכים לבנות עוד דברים בסגנון של רמב"ם, אהבתי אותו

fireman

New member
מיכאל

טעות גדולה בידך...... מגדל הרכבת כמעט זהה לגובהו של מגדל הרמב"ם נכון שבפועל הוא 13 קומות מעל 4 קומות שזה בסה"כ 17 קומות אבל תיקח בחשבון שקומה אחת היא קומת מסחר שהיא קומה כפולה ו3 קומות מעל הן קומות חניה שזה בערך זהה לגובה של 5 קומות ד"א שלושת המגדלים הגבוהים בבאר שבע הם מגדל הרמב"ם, מגדל ספיר ומגדל הרכבת.

mr. man

New member
בטוח?

הוא נראה לי הרבה יותר נמוך ממגדלי רמב"ם!!!! ותוסיף אותי לאיסיקיו - 3844548.

fireman

New member
כן

במאה אחוז.... השיא של ככר הרמב"ם בקרוב יילקח ממנו.... לב הסיטי...יהיה הגבוה ביותר בבאר שבע... 26 קומות כמו מגדל הרמבם אבל 3 מהן יהיו קומות מסחר גבוהות

למעלה