אילוסטרציה חדשה שלי

BlueCat

New member
למה השארת את הידיים כמו בצילום

ולא עיבדת אותם עד הסוף? חוץ מזה, אני חשוב שבהחלט עבודה טובה!

ranmor

New member
אי אפשר כל כך להגיב

מאחר והתמונה המקוית עדיין נמצאת שם מאחורה ומשפיעה על האילוסטרציה. תמחקי את השכבה המקורית לחלוטין ואז תעלי שוב...

ranmor

New member
יפה

אבל יכול להיות הרבה יותר יפה... פעם הבאה תנסי לעבוד עם קווים חלקים יותר ולחבר קווים וכו´... יש לך הרבה כתמים לבנים פתאום באמצע שומקום והקווים לא חלקים. היופי באילוסטרציה (ובפלאש) הוא שאת יכולה להחליק קווים אפילו אם הם לא חלקים לחלוטין בתמונה המקורית. זה נותן מראה יפה ומיוחד. משהו גם לא מסתדר לי עם צבע העור שבחרת, תנסי אולי אחד אחר... הפרטים בפנים יצאו יפה אבל שוב, תנסי לעשות קווים חלקים... תעבדי עם מברשות גדולות יותר ועם האופציה של לצבוע בתוך הקווים (יש כזו אופציה בפלאש). תשאפי שאפילו אם עושים זום גבוה על הפנים הם עדיין יראו חלקים ויפים ולא יהיו צללים שיוצאים מהקווים וכד´. תעשי זום על הפנים ותראי למה אני מתכוון...

ליב Liv

New member
../images/Emo51.gif אבל אין לי הרבה ידע בפלאש

איך אפשר להחליק קוים? יש לי גם בעיה באמת בצבעי עור.. ממש קשה לי להגיע לצבע מתאים.. וכמה גדולות צריכות להיות המברשות?

ranmor

New member
כדי להחליק קווים בפלאש

בוחרים את החץ השחור, בוחרים את הקו שרוצים, ולוחצים על הכפתור שסימנתי באדום. ככל שמתרחקים עם הזום יותר הוא משנה יותר... אפשר ללחוץ כמה לחיצות עד שמרוצים מהתוצאה...

ranmor

New member
כדי לצייר קווים חלקים מראש:

סביר להניח שזה מה שאת עושה כבר אבל בכל מקרה... צריך לבחור את כלי העפרון ואז את האופציה שסימנתי באדום...

ranmor

New member
כדי לצבוע בתוך הקווים:

זו אופציה חשובה מאד. בוחרים את כלי המברשת ולוחצים על התפריט שסימנתי באדום. שם ניתן לבחור לצבוע רק מילוי, או רק משהו שעוד לא נצבע (behind) ועוד. הכי חשוב לדעתי זה האחרון - paint inside שאיתו אפשר לצבוע בלי לצאת מהקווים... אני ממליץ לעשות את הצל בפעם אחת ואז לשנות את הצורה שלו או להגדיל אותו או whatever עם החץ השחור... מקווה שעזרתי!

ranmor

New member
כדי לצבוע בתוך הקווים:

זו אופציה חשובה מאד. בוחרים את כלי המברשת ולוחצים על התפריט שסימנתי באדום. שם ניתן לבחור לצבוע רק מילוי, או רק משהו שעוד לא נצבע (behind) ועוד. הכי חשוב לדעתי זה האחרון - paint inside שאיתו אפשר לצבוע בלי לצאת מהקווים... אני ממליץ לעשות את הצל בפעם אחת ואז לשנות את הצורה שלו או להגדיל אותו או whatever עם החץ השחור... מקווה שעזרתי!

ליב Liv

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

כבר אמרתי תודה?!

דני 5

New member
שלום אתם יכולים ללמד אותי איך עושים

ציואים כאלה במחשב

למעלה