אילוף דולפינים

ZZ1357

New member
אילוף דולפינים

רציתי לדעת איך אפשר להגיע למקום שמתמחה בקורס אילוף דולפינים?

לילב

New member
../images/Emo5.gifזה תפקידו של הטבע

והטבע נמצא בכל מקום... רק לפקוח את העיניים

feder100

New member
דולפינים

בוא נעמוד על הטעות קודם כל. אילוף זהו מושג של אימון בעל חיים (או אישה...) ע"י שימוש בכוח! בעבודה עם יונקים ימיים לא משתמשים בכוח, אלא באימון התניות שמבוסס על הרצון של החיה לעבוד בשביל חיזוקים חיוביים - בין אם זה אוכל, משחק או ליטוף. אם החיה לא עושה את מה שמוטל עליה או לא משתפת פעולה, פשוט מופסק האימון ואין שום שימוש בכוח. קורסים לאימון דולפינים תוכל למצוא (אני בספק) רק במקומות שמחזיקים יונקים ימיים... אני מציע לך להתחיל עם אימון חולדות קודם!

לילב

New member
הוספת חטא על פשע

"ע"י שימוש בכוח!" - לא בהכרח נכון "באימון התניות שמבוסס על הרצון של החיה" אני פשוט תמהה מאין אתה (או כל אישה אחרת בעולם, כזו שמאולפת כמובן) יודעים מהו רצון החיה?
אני ממש לא מתכוונת להכנס לאיזה ויכוח פילוסופי... אבל לא אתה או אני או כל אחד בעולם יודע האם החיה באמת אוהבת או לא את האילוף... זה נוגד את הטבע ומבחינתי כל מה שנוגד את הטבע יש בו טעם לפגם

feder100

New member
נוגד את הטבע?!

גם להוריד שערות מהמפשעה זה נגד הטבע... ושוב את משתמשת במושגים שגויים! אמרתי אימון ולא אילוף!!! אז תהי ילדה טובה ותתחילי לקרא קצת על יונקים ימיים, אלו חיות בר לכל דבר והם לא ממש מתוקים וחמודים כמו שאת בטח חושבת אם תרצי ללמוד עליהם קצת יותר - דברי איתי.

לילב

New member
סליחה

אני לא חושבת זה המקום להתבטא בצורה כזו.. אתה לא יודע מה הידע שלי או מה אני חשובת עליהם, אז בבקשה תכבד אותי כמו שאני מכבדת אותך.
ולעניינו, אימון, אילוף איך שלא תקרא לזה, תאהב את זה או לא, זה נוגד את הטבע... אין מה לעשות, כמו שלא טבעי להאכיל אריות או ללטף פומות... רק שאת זה אתה לא מתכנן לעשות כי התוצאות של זה יכולות להיות לא נעימות לך...

בקשר לטבע...

סתם שאלה
את צמחונית/טבעונית? את חיה בבית מלבנים? את משתמשת בחשמל? נו אני סתם שואלת כי כבר ענית כמה פעמים גקשר לזה שאת מתנגדת לכל דבר שאינו טבעי וגם אני מוצאת את עצמי מתחברת לעקרונות האלה ומדי פעם אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי - האם באמת אני מתחברת לעקרונות האלה? כלומר, אני עכשיו משתמשת במחשב ומזהמת את האוויר - האם זה באמת מה שאמור לקרות בטבע? האם באמת אני אמורה לחיות כמו שאני חיה עכשיו?
וסליחה אם זה לא ברור

לילב

New member
כן... לצערי ככה התפתחה אבולוציית

האדם... ולא, אני לא מתכוונת להכנס לויכוחים האלה...

למעלה