אתה עדיין לא מגיב לעניין
אכלו לי, שתו לי... הגננת, הוא התחיל... קראו לי בשמות... אני עושה ברוגז עם כולם.
אז אינטרנט, מיתמם (לא) יקר שלי, קיים (באינטראקציה בין אנשים) כדי להחליף התכתבויות ע"ג ניר, שיחות טלפון, מפגשים פיזיים, ליבון בעיות תוך שיתוף מידע בין משתתפים, שמרוחקים גיאוגרפית, זה מזה. בשיח בין אנשים, הכרזה מסוימת, כמוה כהזמנה להגיב. אתה הרי יודע את זה ואתה מגיב פה בפורום, לאנשים, שלא פנו ישירות אליך, וגם לא סיימו את המשפט שלהם בסימן שאלה.
פורום החתולים בתפוז, נחשב למקור מידע מהימן, שגולשים רבים, לאו דווקא משתתפים פעילים, שמחפשים מידע על חתולים, מתיחסים לכתוב בו, כאל עצה חכמה, שמן הראוי לנהוג על פיה. אני מניח שזכורה לך, תגובת יוקיטה, על השימוש באלכוהול לחתולים, ועל זהירות היתר מפני מתן עצות, חסרות אחריות, מצדך, להתעלם מאזהרת היצרן על גבי המוצר. גישה, התומכת בהתעללות בגורים חסרי ישע - זה בדיוק אותו דבר. אי אפשר לעבור לסדר היום, כאשר אתה מתאר מעשים כאלה ומסרב בעקשנות להסביר את גישתך, או לחזור בך.
אני לא מעוניין לשוחח אתך, ספציפית, אני מגיב לתיאור מעשים, שבמקרה אתה כתבת ושלדעתי, אסור שיישארו בפורום ללא סיכום, לכאן או לכאן.
עד לרגע זה ממש, לא שמענו ממך אפילו מיאו אחד קטן, בנושא ההתעללות, רק טענות ותלונות ובכיות על מה שמסביב לנושא. בוא אומר לך, בצורה הברורה ביותר שאפשר: אתה לעולם לא תקבל ממני שום התנצלות שהיא; לא על הסגנון ולא על הגדרתך, עפ"י מעשיך. אתה, כמובן תמשיך להתבצר בעמדתך, שלא לדבר לעניין ורק להתלונן על מסכנותך.
צדק מי שהגדיר אותך כטרול, שכל מטרתו להרגיז ולקבל צומי.