אילו אמנים יופיעו בערב יום העצמאות במגדל העמק והסביבה? תודה
D dafgol New member 26/4/09 #2 מצטרפת לשאלה למרות ששמעתי שהשנה אין כלום....חבל.... אם יש משהו אשמח להתעדכן גם
ל לולי72 New member 26/4/09 #3 אין הופעות של אומנים יש רק את ההופעות המקומיות של כל החוגים לילדים (אמנם יובל לא מופיעה השנה) נלך קצת לראות, לקנות כל מיני שטויות ונחזור להורים שלי, הם גרים ממש ליד.
אין הופעות של אומנים יש רק את ההופעות המקומיות של כל החוגים לילדים (אמנם יובל לא מופיעה השנה) נלך קצת לראות, לקנות כל מיני שטויות ונחזור להורים שלי, הם גרים ממש ליד.
א אודי אפוטה 8 New member 27/4/09 #6 ../images/Emo127.gif ריקודים,שירים של חוגים מקומיים וכמובן זיקוקים. אין אומנים השנה. חבל. מאוד.
א אודי אפוטה 8 New member 29/4/09 #8 לדעתי היה כיף מאוד אני לא היתי שם אך מביתי היה אפשר לשמוע אותו שר-הוא היה די הרבה זמן ואחותי אמרה שהיה שם מפוצץ אנשים!! בכל מקרה... אצלי היו דודים מהדרום ועוד חברים מפה-היה מאוד כיף!!
לדעתי היה כיף מאוד אני לא היתי שם אך מביתי היה אפשר לשמוע אותו שר-הוא היה די הרבה זמן ואחותי אמרה שהיה שם מפוצץ אנשים!! בכל מקרה... אצלי היו דודים מהדרום ועוד חברים מפה-היה מאוד כיף!!