אילו הייתי גיבור\ת על...

niiko

New member
אילו הייתי גיבור\ת על...

חברה שלי נתנה לי אתר, שזה מין סטודיו כזה, שיכולים ליצר הירוז. הנה מה שאני עשיתי: איך שומרים? לוחצים על Print Scrn SysRq על המקלדת, אז הולכים לצייר\פיינט שמים את התמונה על המסך, גוזרים את מה שלא רוצים וואלה, יש לכם הירו משלכם!! הנה הקישור:

niiko

New member
גם את?

כלומר, מנהלת, גם אני שלחתי בקשה!! ולדעתי זה בסדר, זאת לא הצפה, וגם... זה לא כאילו שלא יהנו מזה (אני מקווה שיהנו מזה כמו שאני נהנת מזה) אז בנתיים זה בסדר, וכשהפורום הזה יקום לתחייה נראה מה יהיה וזאת לא הודעת צ´אט...

Nagini Potter

New member
היי, רגע רגע!

כבר קבענו מנהלת! לא מחליפים אותה! והיא המנהלת כבר עכשיו, גם אם היא עדיין לא יכולה למחוק הודעות והכל... לי זה לא יקרה Nagini Potter

niiko

New member
עם היא לא רשומה למעלה

איפה שאמור להיות מנהל, אז היא לא מנהלת

מ.ש.ט

New member
תקשיב!

בזכותי הפורום הזה קיים! אם לא הייתי נכנסת בטעות לפורום אתה לא היית כאן היום! אני נדנדתי למנהלים כל כך הרבה (יחד עם יעל) עד שהם החליטו לעשות תקופת ניסיון ולבדוק מה עם הפורום (אני חושבת שזה זה). חוץ מזה אני ויעל החברות הראשונות בפורום הזה אז קצת כבוד!

niiko

New member
כמה דברים

1. אני בת!!!!!!!!!!!!!!! 2. טוב סליחה, אבל עם היא לא רשומה למעלה והיא לא יכולה לעשות כלום בתור מנהלת ל-ד-ע-ת-י זה לא נקרא מנהל\ת. ואת לא חייבת להתעצבן!! וגם אני מנדנדת למנהלים שיחשבו אולי לעשות אותי מנהלת, וסליחה שזה פוגע בתוכניות שלך, אבל גם אני רוצה להיות מנהלת, וכמו שחברה שלי אומרת: עם תרצו, אז תרצו. או קיי? תודה!!

niiko

New member
ליסטה...

מממ.... עשיתי אחת כמותך בתור גיברת על.. אבל זה לא יצא טוב.. זה לא יצא טוב בכלל... את רוצה לראות את זה?..

Nagini Potter

New member
היא לא רשומה למעלה..

פשוט כי הפורום עדיין לא פתוח.... אם אנחנו בתקופת ניסיון אז אני לא ידעתי מזה שום דבר.... הפורום סגור, בגלל זה אין לו מנהל רשמי. לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
תקשיבי לי אין בעיה...... רק שתדעי..

שגם יעל (אשת X המסתורית) תהיה המנהלת איתנו...

מ.ש.ט

New member
יש לי בקשה!

בתור מנהלת הפורום לעציד (אני אופטימית) אני מבקשת שהודעות כאלה תשרשרו להודעות אחרות.... עכשיו אולי זה פחות דרוש אבל כשהפורום יפתח לא יהיה מקום להודעות כאלה...

למעלה