את די קלעת למה שהתכוונתי
ועצוב, אתם באמת לא זוכרים אותי... כתבתי לפעמים בניק גילתש (וזה גם השם שלי- גילת) אני גם התכוונתי לשינויים יותר בקטע העיבודי מה שאני הייתי משנה זה את העיבוד של אחד השירים שאני הכי אוהבת- אם אהבתו. אני חושבת שהעיבוד ה"דליל" טיפה עושה עוול עם השיר המדהים הזה. המילים עוצמתיות, והלחן מדהים. אני לא מתכוונת שיהיה עומס. לא תופים ולא דיסטורשנים, כי אחרת השיר יאבד מהערך והעדינות שלו. יש בשיר הזה גם אוירת מיסתורין כזאת- עם הפסנתר ה"כבד" ואיך שבתי שרה. בכל אלו לא הייתי נוגעת. מה שאני מתכוונת זה לדינמיקה של השיר. הייתי מוסיפה הרבה יותר עוצמה לפסנתר, ככל שהשיר מתקדם, ושמה דגש במיוחד על הפזמון. כשהיא שרה "לא עושות אותנו" הפסנתר טיפה מתגבר- ואז מיד שוב נחלש. ההרגשה שלי מהשיר הזה, היא שהוא לא מתקדם לשום מקום. כאילו אין לו נקודת שיא כלשהי, למרות שמבחינת מלל יש ויש. הייתי מגדישה מאוד- אולי מכפילה את בטי עצמה או מוסיפה קול שני (כמו שיש בהופעות)- בשורות האחרונות של הפזמון, כי לדעתי זה השיא של השיר. כשהבית השני מתחיל- זה נשמע ממש כאילו פשוט השיר התחיל מהתחלה- אין שום שינוי. אני גם לא אוהבת את זה שהפסנתר מכפיל את המלודיה- המילים טיפה הולכות לאיבוד... ותהרגו אותי- אני עדיין מתה על השיר הזה. אולי בגלל איך שהיא שרה אותו בהופעות.