אילו חגים היו בסדרה?

Gods Wave

New member
אילו חגים היו בסדרה?

היו פעמיים חנוכה. יום העצמאות. יום הזכרון. יום כיפור אינספור פעמים. חח וזהו? לפני כמה ימים אחותי העלתה את העניין ותהיתי אם פספסנו משהו בספירת מלאי P:

zoeid

New member
לא זכור

לי שהיה פסח, אולי הזיכרון שלי מטעה אותי, אבל אם אני צודקת, אז זה מוזר שאת פסח לא חגגו בסידרה.

Shalon7

New member
גם היה את ט' באב

שהוא כמובן לא "חג" אלא יותר מועד...

qt1

New member
וימי הולדת? אני זוכרת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

את של אלה שלא רצתה עוגה ששוב שכחתי את שמה אחרי שרפי חיפש אותה ים זמן. את של דניאלה בים שכולם מתים על הפרק. כל השאר נמחק לי, מישהו זוכר עוד? למישהו בא להזכיר? סופשבוע נעים לכולם

qt1

New member
לא זוכרת מה היה... משהו דכאוני?

זכור לי משהו דכאוני אבל אולי אני מתבלבלת? מי זוכר?

Gods Wave

New member
היה של רפי...

שהוא ואלה גרים בלופט (או איך שלא קוראים לזה) שלו... שהיא קונה לו עניבה...

missdana

New member
היתה גם יומולדת לאלה

פרק מקסים מהעונה שעברה, שהוא בסוף הביא לה את המתנה המנגנת.. והיא ישבה באותו יום עם אלון בבית קפה

Shalon7

New member
תשובה

הפרק הראשון בו פוגשים את אבי לוי (גילי בן שושן) שהוא עדיין עם אשתו ורפי בא לעשות אצלם את ט' באב...

qt1

New member
../images/Emo82.gifרפי ואבי נפגשים כשאבי בא לעקל

לרפי מהבית של אלה דברים , הוא עובד במוסד לביטוח לאומי בתור מעקל או משהו ודתי... איכשהו באמצע הרעש על מה שלו ומה לא שלו ומה שלה מפריס ,(אלה הרי נלחצת וגם רפי) אבי פתאום אומר "רפי משעני" והם נזכרים שהם מכירים מאיפושהו, אני לא זוכרת מאיפה והדברים מתגלגלים לכך שרפי מתארח אצל אבי ויפעת בערב ט' באב. זה לא היה פרק קל כ"כ ,אבי ישן על אבן זכר ל... וכל הלילה אם אני לא טועה יפעת דיברה עם רפי על החיים ועל בכלל והיה די ברור שרע לה , היא גם די היתה דלוקה על רפי ולא הסתירו את זה,היה גם קטע מוזר שאבי כזה שוכב על האבן ומקשיב לשיחה שלהם אבל לא מתערב בשיחה. פרק קשה , או לפחות החלק הזה היה לי קשה. בכלל כל העניין עם אבי וההתחבטויות שלו היה לי קשה , אבל התגברתי
עדיין לא זוכרת הרבה לגבי ימי הולדת של רפי ויואל , נמחק לי מישהו זוכר? שיהיה לכולנו שבוע טוב

Gods Wave

New member
יומולדת ליואל גמאני לא זוכרת אם היה

אבל את של רפי כן. שהוא ודניאלה עומדים ליד החלון ומדברים על זה שהוא בן 40... משהו כזה... ויש ארוחת ערב כזו, נראה לי שטליה (אסנת פישמן) גם שם... מעורפל אצלי : ) (איזה כיף! מחר פרק!!)

Shalon7

New member
איזה מצחיק

איזה מוזר ומצחיק שזוכרים מהפרקים די אותו הדבר... בפרק של ט' באב גם אני זוכרת בעיקר את הקטע עם האבן כמו qt1 וגם את הביצה בחול, אם אתם זוכרים. בפרק של היום הולדת לרפי גם אני זוכרת בעיקר את השיחה של רפי ודניאלה... כאילו יש סצינות/קטעים שנחקקים במיוחד במוח ועולים במין אסוציאציה משותפת לכולם בהקשר לפרק מסויים....

qt1

New member
../images/Emo13.gif היה יום נישואים לשורה ויואל

זוועה אבל היה ...
לעומר לא היתה יומולדת? יששששששששששששש הלילה פרק נוסף ישששששששששש

למעלה