אילו חמישה דברים מעולם לא עשיתם

niva99

New member
אילו חמישה דברים מעולם לא עשיתם

בחיים? (לקוח מפורום אחר)

Vdrums

New member
אממממ...

לא עשיתי באנג'י לא עישנתי סיגריה לא אכלתי לובסטר לא הייתי בצימר לא למדתי לשחות

אז ככה...

1. לא עישנתי סמים. 2. לא השתתפתי באורגיות . 3. לא צללתי. 4. לא הייתי בקוטב הצפוני(לדרומי התקרבתי..) 5. לא אהבתי די..........

niva99

New member
ואני

לא גיליתי אריות (גם לא נמרים) לא פרקתי משפחות לא צללתי ולא צנחתי לא עשיתי סמים

אורזמן

New member
רק חמישה דברים.... טוףף

לא עשיתי נשואות לא צילמתי נשר במעופו לא אכלתי קוסקוס לא טסתי במטוס קרב לא עשיתי צניחה חופשית

niva99

New member
אתה יודע מה אורזמן? בשבילך אחי קח

עשרה. אבל תהיה מקורי (כמו שאתה יודע)...

../images/Emo2.gif לא אכלת קוסקוס????

אתה צריך להכין אותי לפני שאתה מספר סיפורים כואבים..

Multik

New member
Not easy question

i never was in las vegas, i never was with two women together, i never get enough money and it all from the things i want to try in my life

Multik

New member
Not easy question

i never was in las vegas, i never was with two women together, i never get enough money and it all from the things i want to try in my life

ebony

New member
אז ככה../images/Emo9.gif

1. באנג'י 2. לא לקחתי אקסטזי 3. לא הייתה לי חברה
4. עדיין לא ראיתי פייה 5.לא התחתנתי טוב לבינתיים לפחות....

LCA

New member
../images/Emo132.gif

*לא האכלתי כרישים *לא טסתי בכדור פורח *לא עישנתי / לא השתמשתי בסמים *לא החזקתי נחש *לא שחיתי בעירום

braindamage

New member
יותר מעניין זה מה כן עשית

תמיד יהיו דברים שלא עשית. חלקם חשובים חלקם טפשים. השאלה האמיתית היא מה כן עשית שחשוב. כגון:(אם במין עסקיננו) השתתפתי באורגיה פעם אחת....וכו'.

bushi tooshi

New member
וואי אמממ

לא הלכתי לאודישנים למרות רצון עז לא היתה לי אהבה (ששני הצדדים אוהבים) (לעומת זאת חד צדדיות משני צדי המטבע היו) לא היה לי פרטנר עם פחות מ18ס"מ לא שמרתי שבת לא קברתי את הבוסית שלי בשיחים למרות רצוני העז

מוותק

New member
אממממ....

1. לא הזרקתי או הסנפתי 2. לא הייתי עם בחורה 3. לא גנבתי לחברה שלי את החבר 4. לא הייתי בארה"ב 5. מממממממ לא עשיתי סקס במטוס...

חמישה דברים שמעולם לא עשיתי...

1. צניחה חופשית 2. עישון/הזרקה סמים 3. לא בגדתי בזמן מערכת יחסים 4. לא שחיתי עם דולפינים 5. לא אכלתי ג'חנון
וזה דווקא נראה טעים סוף.

מה הולך פה?????

את לא אכלת ג'חנון אורזמן לא אכל קוסקוס. מה ניסגר איתכם? מרעיבים אותכם בבית???

למעלה