אילו ידעתם כמה אני...

אילו ידעתם כמה אני...

מבואסת - שחבל לכולם על הזמן. חזרתי הביתה בדמעות אחרי שהבנתי שהאידיוט ממשרד הכרטיסים מכר כרטיסים שהוזמנו דרכי לאחרים!!! לא אני ישבתי בקופה ולכן לא יכולתי לשלוט בזה, הכרטיסים גם לא הגיעו איתי. הם הגיעו ממשרד הכרטיסים בת"א ואני רק ננתי להם רשימה שמית מסודרת של כל אלו שהזמינו דרכי. האידיוט עוד התקשר ועברנו שם שם והבנתי שזה מסודר ולא יהיו פשלות. 'טוב אני לא יכולתי לחזות שכך זה יגמר' אבל אילו ידעתי זאת הייתי עושה הכל כדי שזה לא יקרה! אנא קבלו את התנצלותי הכנה ודעו שכל הערב נהרס לי כשהבנתי מה הוא עשה. וגם המופע לא היה כזה מדהים...בסדר, לא יותר. חוץ משני האחים שלי שהם הרבה יותר מבסדר... שוב סליחה ונקווה שיעבור לכולם ומהר.. שירז

slowhand1

New member
חפיף שירז,העיקר הרצון הטוב...

מה שיותר הפריע זה הביצועים של האומנים..היו עיבודים שפשוט גרמו לי להוריד את הראש..והעסק הזה עם המעומדיות לשירים,אם יש כ"כ הרבה מועמדים לשיר מסויים אז זה שזכה לא אמור להשקיע בביצוע? אבל זה דברים קטנים בגדול היה הרבה יותר מבסדר...

Chocoholic

New member
הם באמת היו בסדר...

ilovelior

New member
תוהו ואבוי

הגענו חמישה חברים להופעה , אני זה שעשיתי את כל הביורוקרטיות להזמנת הכרטיסים... בקיצור אחרי שהלכנו את המרתון (דווקא נחמד, אבל לא כשאתה מאחר) חברים שלי חיכו לפחות שעה שלמה בתור רק כדי לגלות שזה לא התור של שירז... והמזכירות הייתה סגורה כבר ,ואני כבר הרגשתי שהחברים שלי מתחילים לאכול עליי סרט של "בטח לא סגרת את הקנייה כמו שצריך..." עד שקלטנו שיש מלא שמחפשים עבור הכרטיסים האבודים של שירז... אפילו ליאור דיין הפוץ הזה ניסה להשתחל לו ואיזה מוכרת שם צרחה עליו שלא מעניין אותה מי הוא... הסיטואציה הכתיבה קניית 5 כרטיסים במחיר מלא מאיזה רמאי אחד שגם ככה מכר כבר את הכרטיסים האלו דרך הישראכרט לאנשים וראה שמאוחר אז מכר אותם לנו, כל זאת אחרי שכבר פיספסנו כמה ביצועים גדולים שהיו בהתחלה.... בקיצור חבל חבל חבל , כי כל הבעיות שהוזכרו לעיל הם בעיות שאפשר לפתור באיזה חתיכת קרטון שכתוב עליה - הכרטיסים של שירז , ותדריך קטן לאדם שאמור לחלק אותם... אני לא חכם בלילה לאחר מעשה אבל כשמסתכלים על התוצאות : יש אנשים שנסעו וטרחו וציפו בדיוק כמוני להופעה וחזרו בסוף הביתה!!! ואני בהחלט יודע שאם זה היה קורה לי הייתי מתחרפן (כגודל הציפיה גודל האכזבה) נכנסנו פנימה והכל נשכח , כי פשוט נהניתי מכל רגע , גם אם הביצועים לא היו משהו. אבל זה כבר לתגובה אחרת...

ק ו ב י 3

New member
מילה טובה

אין צורך להוסיף ולדבר על המחדלים החמורים מצד ההפקה, אבל לדעתי הערב היה סוף הדרך. אז אסף אמדורסקי טעה ב"ארול" סו פאקינג וואט? שלום חנוך ומשה לוי היו ענקיים בשלושה ביצועים מעולים("נשל הנחש", "סוף עונת התפוזים" ו "צרבת לזיכרון"), דייויד ברוזה היה מדהים בשיר הראשון(שיר שלו לא זוכר את השם) וביחד עם האחים אריאל ב"בצהרי היום". ומה עם הביצוע של דן תורן ודודי לוי ל"לילה שקט"? לאה שבת ב"שלל שרב", עמיר לב ב"שיר כאב",וכמובן אריאל זילבר הגדול ב"שני מקסיקנים". אהוד קצת אכזב עם המינימליסטיות (הייתה עוזרת מפוחית ב"תתמודע זמני"),ולסיום-יהודה אדר, אדם מדר ושליחי הבלוז שנתנו עבודה כל ההופעה (גם "מודה אני" של אלג'יר ו"פצועי..." של רונה קינן לא ביישו) בקיצור- אחלה הופעה, אני קורא את ההודעות שלכם ולא מאמין שהיינו באותה הופעה. אז נכון, נכנסנו באיחור של שעה. נכון, מרוב תחתים לא ראו את הדשא. נכון, קוטנר חפר בטירוף ולא יכל להתאפק מלצעוק את ה"מהפכה" המעצבנת שלו, אבל היה מעולה. BUT THEN AGAIN' THAT'S ME.

ilovelior

New member
טוב שהגבת קובי

כי הדבר היחיד שיש לי לומר לכל "מגבילי השמחה של עצמם" הוא החתימה שלך קובי: " מי שטורח לספור כל חור שוכח את הרשת... " לא בהתרסה , באמת ובתמים. האנלוגיות שאתם הסקתם ע"מ שיוולד לו ה"הורס הופעות הטיפוסי" שמישהו פה הציג, הן כולן מבוססות על צורת חשיבה רציפה של אותו הבן אדם. הרי ברור שמי שקם ומתפרע לא מודע כביכול ל"טמטום" של עצמו - אלא עושה זאת מתוך שרשרת לוגית שהיא גם נכונה בשבילו אבל פשוט שונה משלך - וע"מ שזה לא יתגלגל לוויכוח ארוך - בוא נעצור ונסכים כבר פה שאף אחד כאן הוא לא "הקובע"... ולכן בואו נעצור ופשוט נברך על המגוון שיש בינינו, ונמצא את השמחה ולא נגביל אותה. וקוטנר באמת קצת מעצבן לפעמים כשהוא מנסה להיראות ולהישמע יותר מידי... חוצמזה השאלה אם ההופעה הייתה טובה או לא טובה היא בהחלט רלוונטית בעיניי אבל האם נהניתי או לא? זה כבר אני הוא זה שמחליט.

קלימארו

New member
שירז באמת לא אשמה../images/Emo10.gif

באמת כל הערב נהרס לה. כל כך השתדלה, התאמצה כל כך רצתה שיהיה טוב ומוצלח..........לא הלך ולא באשמתה. עם כל האכזבה שלכם, בהחלט מגיעה לה סליחה. רצוי גם לזכור שזה היה ערב לזכרו של אביה. היא לא איזו עסקנית לא מוצלחת. היו ויש לה את כל הסיבות לרצות ולהשתדל שהכל יהיה בסדר ויותר מזה. שירז, היה מוצלח, היה טוב ובעיקר היה מאיר אריאל. ת ו ד ה.

OrlyNL

New member
../images/Emo124.gif שירז - שאלה

זאת "הגיטרה" בתמונה, לא? אתם לא יודעים מה עשיתם לי עכשיו...

למעלה