אילו יכולתי להחזיר את גלגלי הזמן

tairon

New member
אילו יכולתי להחזיר את גלגלי הזמן

ואת מזמן כבר לא פה..מלאכי שמים נשאו אותך כלאחר כבוד לקחו מלאכית של מטה בקריעה אחת גדולה... ואחרי כל הסבל שנשאת איתך בחודשים האחרונים לחייך היה מי שידע לעצור את הכאב הזה..וזה הביא כאב אחר הפרידה ממך לעד.. ואיזה נשמה ענקית שהיתה לך.. נדירה ! אחת מיוחדת עם חיוך שמימי .. החיוך שידע לרפא כל צער של אחר.. והמילה .. תמיד עם המילה הנכונה... תמיד עם הליטוף ללא המילים.. כמו לפי הזמנה... ואני זוכר את הפעם האחרונה זה כמו סרט רץ בראשי... ואני זוכר את תווי פניך והעיניים שידעו לקרוא מראש את הנאמר... לו הייתי מתבקש לתאר אותך... הייתי עוצם את העיניים ואת שם תמיד ...איזה יפה שהיית.. יופי מדהים שעצר את הנשימה... והחוכמה הענקית שלך לחיים.. גם ברגעים לפני שהלכת... השיחה האחרונה שלנו נצורה איתי לתמיד... הבטחת לי משו.. הבטחתי לעצמי ולך משו... אני רוצה להגיד לך אני עומד בהבטחה הזו... עם כל הקושי הרב.. אני מצליח.. ובתוך ההבטחה הזו יש הצלה עבורי ואת ידעת אני יודע שידעת.. שזה ירים את הראש שלי בעתות של מים סוערים... את לא תחזרי ... אבל אני יודע שביום מן הימים אנחנו נפגש תזכירי לי להעניק לך חיבוק אחד אימתני... ואני יאמר לך תודה שנכנסת לחיים שלי... ותודה על מי שהיית עבורי.. חברה יקרה שלי אני מתגעגע אבל יודע שאת כבר לא סובלת... והנה חיוך שלי עולה על כך....

../images/Emo7.gif אוף כואב....

להיפרד מחברה טובה בלי לרצות של ממש.. טאי יקר הלואי והיא תלווה אותך בנשמה ותזכיר לך ימים טובים של חיוך.

פז פז

New member
הבנתי נכון? מדובר על מוות של משהי?

הקטע יחד עם הקישור לשיר כל כך מרגשים...מחנק בגרון....

שלום לך

לא יפה למות בכלל. לא יפה למות בשבת. לא יפה מה זה לא יפה? קצת רגש ואמפטיה לא היו מזיקים לך!

תלתלית

New member
באמת לא יפה למות בכלל

אני קצת בהלם מהתגובה הנ"ל, אין לי מה להגיד עוד.

י ו ל י ק

New member
עמלץ....?

בתור אחד, שהציטוט הנבחר שלו, הוא - חייה ותן לחיות,אני חייבת לציין שהתגובה שלך, גרמה לי ליותר מהרמת גבה... מה גם, שיש דבר שנקרא טקט, אפילו כאן,בנט... ואני באופן אישי, מצאתי את תגובתך לוקה בחסר בתחום הזה. לתשומת ליבך! ו....שבוע נעים.

Mוניk

New member
כן זה העצב בהתגלמותו המלאה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הגעגועים בלב זה אחד הכאבים הכי גדולים שיש זה עצובבבבב טאי מוניק

תלתלית

New member
אני רואה את היופי המלאכי

שלה בכתיבה שלך בלב שלך ואני בוכה ובוכה על המלאך שלי משום מה יש לי הרגשה יותר קרובה אליו עכשיו אחרי שקראתי אותך תודה טאי על היותך שולחת חיבוקי

טאKילה

New member
מצמרר..../images/Emo10.gif

מלא כאב,מלא עצב-אוךךך האובדן הגעגוע.
לזיכרה..

למעלה