אילו מאכלים טעימים תכינו לשבועות
נ נויה של 5 New member 16/5/07 #1 אילו מאכלים טעימים תכינו לשבועות../images/Emo173.gif../images/Emo35.gif
J Jen74 New member 17/5/07 #2 אני כנראה אכין עוגת גבינה ללא אפייה עם בסיס של פירורי ביסקויטים. מעבר לזה, מצאתי כמה וכמה מתכונים של מאפים ותבשילים עם גבינות שאני רוצה לנסות.
אני כנראה אכין עוגת גבינה ללא אפייה עם בסיס של פירורי ביסקויטים. מעבר לזה, מצאתי כמה וכמה מתכונים של מאפים ותבשילים עם גבינות שאני רוצה לנסות.
J Jen74 New member 17/5/07 #4 חלק מהאינטרנט וחלק מעיתונים... אני ארכז אותם ואביא מקבץ. לגבי מתכונים מאתרים, אני אביא קישורים. מתכונים מעיתונים, נראה לי קצת בעייתי בגלל הפרת זכויות יוצרים? או שאולי אני טועה...
חלק מהאינטרנט וחלק מעיתונים... אני ארכז אותם ואביא מקבץ. לגבי מתכונים מאתרים, אני אביא קישורים. מתכונים מעיתונים, נראה לי קצת בעייתי בגלל הפרת זכויות יוצרים? או שאולי אני טועה...
L little baker New member 18/5/07 #5 עוגת גבינה שהתפרסמה היום עושה רושם מצויין, אני בהחלט הולכת לנסות אותה מחר.
ס סימה 4 New member 19/5/07 #7 אני מכינה מתכונים שראיתי ב"לאישה" גלילות של חצילים וקישואים ממולאים בגבינות, מרק יוגורט ואולי עוד איזה פשטידה.
אני מכינה מתכונים שראיתי ב"לאישה" גלילות של חצילים וקישואים ממולאים בגבינות, מרק יוגורט ואולי עוד איזה פשטידה.
J Jen74 New member 19/5/07 #8 גם אני ראיתי את המתכונים השאלתי לאמא שלי את העיתון אז המתכונים כרגע אצלה