אילו משחות שיניים לא מתעללות?

שאלה

פעם אכלתי פרינגלס ואמרו לי לא לאכול כי היצרן מייצר גם משחת שיניים שבה הוא עושה ניסויים בבע"ח.. וזה נושא תיסכל אותי שלא ידעתי.. איפה אפשר להשיג רשימה של המוצרים שמתעללים בבע"ח? אני יודעת על הרב אבל עדיין קשה לי לחשוב שיש משו כזה בבית שלי... ליתר ביטחון ככה

דנדניק

New member
תסתכלי מי החברה המייצרת

פרינגלס מיוצר ע"י פרוקטור אנד גמבל, שעושים ניסויים בבעלי חיים (ואפילו מהמובילים בכך
). רשימה של מוצרי קוסמטיקה יש באתר של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים, רשימה של חברות שעושות ולא עושות ניסויים יש באתר של PETA (האגודה האמריקאית המקבילה).

דנדניק

New member
קישורים

שימי לב שבקובץ המצורף (של חברות שעושות ניסויים בבעלי חיים), יש חברות שלידן מסומן "וי". חברות אלה הפסיקו את הניסויים בבעלי חיים אך לא הבטיחו שלא יחזרו לעשות ניסויים; ולדעתי אין שום בעייה לקנות מהן, כי אם הן יראו שהמכירות שלהן עולות זה יעודד אותן להפסיק את הניסויים לתמיד. יש קישור לאתר של PETA מהאתר של האגודה הישראלית.

Super Mia

New member
אילו משחות שיניים לא מתעללות?

אני משתמשת באקווהפרש אבל ברשימות היא מופיעה כחברה שלא ידוע אם היא מבצעת ניסויים. האם אפשר להשתמש בה ואם לא באילו משחות אפשר?

VEGANiUM2

New member
../images/Emo18.gifלא כל האורביטול בסדר../images/Emo70.gif

יש אורביטול מועשרת בוויטמינים (כחולה כזו) שכוללת ויטמין A מהחי retinol acetate (תודה לעופר
על המידע).

למעלה