אילו משירי אתניקס היו שירי השנה

איליה.

New member
אילו משירי אתניקס היו שירי השנה

ברשת ג' ובגלי צה"ל? אני זוכר את "דמעות" שהיה שיר השנה גם ברשת ג' וגם בגלי צה"ל, ואני חושב ש"יפה שלי" היה במקום השלישי ברשת ג' באותה שנה (אחרי דיווה
). האם היו להם עוד שירי שנה לפני "דמעות"?

מוריסיו

New member
ג'סיקה - שיר השנה של 1993

תותים, מסיבות שעד היום אני לא מצליח להבין, הגיע רק למקום השני ב- 1992. אבל אם מדברים על מצעדים שנתיים, בוודאי תשמחו לדעת משהו שגיליתי לא מזמן: אתניקס נמצאת במקום השני בטבלת השירים שהצליחו להכניס למצעדים השנתיים ברשת ג' (אחרי שלמה ארצי- 51) עם 38 שירים, זאב נחמה נמצא במקום השני ברשימת הכותבים שהכניסו שירים למצעדים השנתיים (אחרי אהוד מנור- 83) עם 45 שירים, ו... זאב נחמה מופיע במקום הראשון ברשימת המלחינים עם שירים במצעדים, עם 51 שירים סך הכל (תיקו עם שלמה ארצי). מקום שלישי- תמיר קליסקי - 48. נראה שמדרגי המצעדים מאוד אוהבים את אתניקס
.

נטלי 22

New member
אני לא זוכרת בדיוק

באיזה שנה זאת היתה, נדמה לי ב 98, בשנה שלראשונה היו במצעדים הרבה קאוורים: באותה שנה 8 מתוך 40 השירים המדורגים במצעד של גל"צ היו קאוורים, 9 מתוך ה 32 הנותרים כתבו זאב ותמיר. שלושה שירים של אתניקס - "אין כמו אמא", "קן של אהבה", ו"ב.מ.וו שחורה". ארבעה שכתבו לאייל גולן - "דמעות", "יפה שלי", "לקנות לך יהלום" "וחייל של אהבה". אחד לחיים משה - "התמונות שבאלבום". ואחד לשרית חדד - "הכל סגור". כמעט 30 אחוז.

השירים שהם כתבו בשבילי אייל גולן

פשוט נפלאים... לדעתי רוב רובה של הצלחתו הם בגללם!!!! "בלעדייך" מצויין!!

למעלה