אילו ספרים קראתם בשבוע האחרון

sagiberg

New member
אילו ספרים קראתם בשבוע האחרון../images/Emo35.gif

אני התענגתי שוב על מומו ובמקביל המשכתי "להחכים" מספריו של יהודה אטלס- לא להאמין אילו חיים מרתקים היו לכל הסופרים (לפחות אלו שבשלושת הכרכים)

farseer

New member
למען האמת,

לא היו לי יותר מדי ספרים השבוע. לבסוף, הסתפקתי בקריאת חמשת הספרים הקצרים למדי (בסיבות 250 העמודים) של the lost years of merlin. הסדרה בהחלט עוזרת להיקשר לדמות של הקוסם הכי חזק שהיה קיים אי פעם, אבל כדאי לקרוא אותה רק אם אין משהו טוב יותר (לא שהיא גרועה. אבל יש טובים יותר).

Britush

New member
אממ...

אני לא חושבת שקראתי משהו בשבוע האחרון מלבד "פרקים מתקדמים במדעי המחשב - כולל החומר לבגרות ברמה של 5 יח"ל" ו"העולם והיהודים במאה ה-20 - ספר לימוד לחטיבה העליונה" - תקופת הבגרויות, אתם יודעים...
אבל בשבוע שלפני כן קראתי ספר של אגאתה כריסטי, "דרמה בשלוש מערכות", אני חושבת - מומלץ, כמו כל הספרים שלה.
ניחשתי מה יהיה הרוצח ממש בתחילת הקריאה, וצדקתי. *גאה בעצמי - לא הייתם שוכרים אותי בתור בלש פרטי?* *נזכרת* אבל לפני שבועיים בערך קניתי את "תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט" (דיברו עליו כאן פעם, אם אני לא טועה), ונהניתי מאוד.

גן העדן

New member
אני דווקא קראתי המון... כי את הבגרו

ת עברתי ממש מזמן
מה שרצעיתי לשאול הוא האם משהו יודע על פעילות יפה סביב גיא אוני לבנות כיתה ז'-ח'? יעזור לי מראש תודה. נ.ב. למרות שכבר עברתי את הבגרות כאמור,קראתי את:ילדי הצל(בן-ציון תומר) את סוד בית הורוד (גלברט-אבני) א ת ליצני החצר (דגן אביגדור) חומר לבגרות (חוץ מהבית הורוד) בהצלחה לכם

"כס הכסף"

במסגרת פרויקט סגירת חורים בהשכלתי וקריאת כל סדרת נארניה (כבר לקראת ס יום...).בנוסף קבלתי בהשאלה מילדה בת 12 ספר שנקרא "קיץ אחד ביחד" ואני בעיצומו.אין שם בשורה גדולה לאנושות אבל מאוד קריא וזורם ומה שמרשים ביותר הוא שהספר נכתב ע"י תלמידת תיכון!

חוטהשני

New member
אני קוראת מצד אחד את רם אורן-נסיכה אפריקנית ומצד שני את פונטולנה של מאיר שלו ולהודיה קבלתי לפני שבוע ליום הולדת (הזמנתי את זה ../images/Emo13.gif) את רוני ונומי והדב יעקב וזה פשוט ספר מדליק !!!

חוטהשני

New member
בשביל להעביר זמן הספרים של רם אורן בהחלט שווים.. יש לו שני (בעצם שלושה..) סגנונות ספרים.. ../images/Emo41.gif סוג ספרי מתח קליל לגמרי - אפשר לקרא את הספר תוך יום-יומיים (היורשת, אהבה בדלתיים סגורות ועוד..) די מהר מגלים את פתרון הבעיה.. ../images/Emo41.gif ספרי מתח יותר מורכבים (נסיכה אפריקנית, אות קין..) ../images/Emo41.gif לאחרונה הוא הוציא 2 ספרי תעודה/מחקר - לטרון ותל-אביב (מלחמת השחרור בפאתי ת"א) כשהוא כותב ספר הוא חוקר כמעט על כל משפט.. כך שדי טבעי שהוא כתב 2 ספרים המבוססים על תחקירים ../images/Emo13.gif הספרים מעניינים בעיקר מי שאוהב היסטוריה..

b00

New member
../images/Emo163.gif

היה לי כזה קטע מפדח שנה שעברה בשבוע הספר. אני הלכתי לתומי עם שני חברים שלי שגררתי לשם, והסתכלתי על הספר החדש של רם אורן. הוא לא נשמע לי יותר מידי משו, אני לא זוכרת איזה הוא היה... פתאום איזה איש אחד שואל אותי מה אני חושבת עליו, ואני בלי להרים את האף מהספר אומרת שזה לא נשמע יותר מידי מעניין. האיש המבוגר התחיל לומר לי שהספר דווקא מאוד מעניין, ואני בחוסר טאקט אפילו יותר משווע ממה שגיליתי עד אז עניתי, לא יודעת הוא נשמע משעמם קצת. ואז שאלתי אותו איך הוא יודע שהספר מעניין... תנחשו מה הוא ענה?! הוא ענה כזה, אני כתבתי אותו... אני כל כך רציתי לקבור את עצמי ברצפה באותו רגע
!!!!!! ומאז בשבוע הספר אני נוראאאאאאאאאאאאא נזהרת במה שאני אומרת על ספרים!

חוטהשני

New member
איזה פאדיחה... אני לעתים כששואלים אותי שאלות כאלו חושדת שאולי השואל קשור לעניין - ולכן אני חושבת מה לענות ../images/Emo3.gif קרה לי מקרה לפני כמה שנים שמשהי שפגשה אותי בשבת שאלה אם אני מכירה מרצה מסוים (ספרנות) וזה היה המרצה הכי זוועתי שלי ../images/Emo2.gif עניתי "כן".. והתלבטתי אם גם לקטר עליו - כי לא ידעתי מה הקשר שלה אליו 0 אולי גם היא סטודנטית שלמדה אצלו.. ומה לדעתכם היתה תשובתה לשאלה של הקשר שלה אליו... "הוא אבא שלי..." ../images/Emo3.gif וואוו איזה מזל שלא קטרתי עליו.... ../images/Emo3.gif

b00

New member
כן, אז לך יש יותר טאקט!

ת'אמת... אי אפשר להאשים אותי... יותר מידי, לא ידעתי מי הוא... טוף נו... זה לא כאילו שהוא זכר אותי יום למחרת... אני חושבת

sigalit33

New member
לצורך העבודה שלי -

קראתי היום כמה ספרים, ביניהם שוב את "ספורו של פרדיננד"/מונרו ליף - מקסים יותר מקריאה לקריאה... בסופ"ש הקודם קראתי את התרגום החדש של אבירמה גולן ל"פו הדב" הקלאסי ואהבתי מאד.

סנדרין

New member
אממ... ../images/Emo11.gif../images/Emo142.gif

"הנדסה אנליטית והנדסת המרחב - יואל גבע"... אבל הספקתי גם לקרוא את קול למתים ומחצית מקסנוסייד. שוב. ספרים יפים
. בביקור קצר בספריה נתקלתי ב-'שקיעה' ו-'מחר כפול תשע', אז קראתי גם כמה סיפורים קצרים (זו רק אני או שאסימוב עלוב בבניית דמויות?
), והתחלתי את "שירת הגבישים" של אן מק'קאפרי. וגן את בבל17, היום בספריית בית ספר. זייהו
.

sagiberg

New member
איזה הספק../images/Emo45.gif. אני מסכימה איתך

לגבי הדמויות של אסימוב- שטוחות לגמרי

למעלה