שלום לכולם :] די התלהבתי מהתכנית (הישראלית), ואני רוצה להתחיל לצפות באמריקאית. עכשיו אני לא הולך להתחיל לראות 15 עונות וגם אין לי זמן לזה, אשמח אם תמליצו לי ככה על 2-3 עונות שראיתם שהיו ממש טובות במיוחד ושווה לצפות בהן. תודה מראש
כדאי לראות את העונה הראשונה, כדי לדעת איך הכל התחיל, למרות שהיא לא בהכרח הכי טובה. אחרי זה הייתי עובר לעונות 6 ו7. אחריהן ל11,12, ו-13 (שהן האהובות עליי). ומסיים בעונה 15. בקיצור, קשה לי לבחור רק 2-3 עונות, כי יש כל כך הרבה טובות.
יול היה משעמם אוזי היה זונת חסינויות ללא אופי בקי וסנדרה היו בלתי נראות אדם ופרוואטטי היו רק יפים ולא יותר מזה. ג'ונתן, קנדיס ונייט היו השלושה היחידים בעונה שהיו שווים משהו. כל השאר גם לא קיבלו כמעט זמן מסך. והפיינל 4 היה כל כך צפוי שזה פשוט מבחיל. אגב, שמתי לב שאני לא מסכים איתך כמעט על שום דבר. את עונות 8,10 ו13 לא אהבתי בכלל. שנאתי את טרי, אהבתי את סירי. את ההפך. את שונאת את ליה, אני מת על ליה. אני שנאתי את אוזי, את אוהבת את אוזי. אהבתי מאוד את עונות 12,15, דווקא אותם את לא אהבת. מוזר בטירוף. תכף תגידי לי שבהארי פוטר אהבת את השישי ולא אהבת את השלישי
רק דבר אחד - לא אהבתי את נייט, הרגשתי שהוא מזוייף נורא. אני חושב שפשוט כל האנשים ראו את העונה רק פעם אחת אז הם חושבים שהיא טובה, אבל בתכלס, זאת אחת העונות הכי משעממות אי פעם! לא קרה בה כלום חוץ מהבגידה של קנדיס וג'ונתן. כלום. אפילו עונה 14 הייתה יותר טובה, כשהיו הפרקים שהדיחו את אדגארדו, או הפרק שבו יאו עשה את העסקה עם דרימז.