אילו קטעים בפרק של היום צונזרו??

canimal

New member
אילו קטעים בפרק של היום צונזרו??

למי שראה את העונה ה-6 ומכיר וראה היום, מה פספסנו?? כי נראה לי שההתחלה והסוף היו יחסית קטועים..

canimal

New member
מה את אומרת! ../images/Emo58.gif

אז בהתחלה שרגע אחד גבריאל סתם פצועה ושניה אחרי היא בהזיות היה החיתוך האוריגינלי??? הממ.. לא זוכרת מה היה בסוף.

זה כנראה סתם היה ככה. לא היה שום

דבר שגרם לי לחשוב "הי, חכו רגע. לאן נעלמה הסצנה?" חוץ מזה, אמרתי לך, הם מצנזרים רק מין שהם רואים כבוטה (כגון תבליטי הקאמה סוטרה ב-FINS, FEMMES AND GEMS, סצנות יחסי המין של זינה ובוריאס) או כסוטה (דהיינו, אפילו נשיקה בין שתי נשים או שני גברים).

vampire1

New member
שנייייייייה תתני לי להבין ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הם יורידו את הקטע של הנשיקה !!!!!!?!?!?!?!?!?

מובטח ../images/Emo58.gif

הם הורידו ב- The Quest, ששם אפילו אין ממש נשיקה, הם הורידו את כל הסצינה, אפילו את אוטו מנשק את גבריאל לא ראו (|אמוטיקון מקלל|)

השליטה

New member
צונזרה ה...

ההנשמה מפה לפה שזינה נתנה לגבי המעולפת, אם שמתם לב גבי הייתה מעולפת ואז ירקה את המים, יריקת המים אמורה לבוא לאחר ההנשמה מפה לפה (פוי זה כל כך גס...) זה מה שראינו בבירור

Dafi the Mighty

New member
אהממ... ../images/Emo58.gif

לא נראה לי, האמת. לא ראיתי שם שום קאט, וראינו את זינה עושה לגבריאל הנשמה מפה לפה כבר לפחות פעמיים (Coming Home, Them Bones Them Bones) ושידרו את זה בסטאר וורלד, כך שאני לא חושבת שאם הייתה הנשמה מפה לפה הם היו מצנזרים את זה. וגם אנשים שראו את הפרק אמרו שלא הורידו משהו.

הם אפילו הראו ../images/Emo58.gif

את ההנשמה התת מימית בין לאו מה לזינה, ואת הנשיקה של קליסטו לזינה בתחילת TBS, שנראו פחות תמימות מהנשמות רגילות, אז אני לא חושבת שהם צינזרו, פלוס באמת לא היה קאט, פלוס, אני באמת לא זוכרת שהם הורידו משהו מהפרק.

canimal

New member
אז כל הרגעים שבוזבזו על תהייה אם

כרגע פספסתי קטע מצונזר סתם היו לשווא, ויכולתי להנות יותר מהפרק. או האירוניה..

את רוצה שאני אעשה לך רשימה של

פרקים שבהם אני חושבת שיצנזרו? כך לא תצטרכי לדאוג בכל פעם. תכלס יש משהו כמו שלושה-חמישה רגעים שאני חושבת שאולי ירצו לצנזר בכל העונה הזאת, ואחד מהם, על סמך העבר, לדעתי לא יצנזרו למרות הכל.

נודה לך אם תעשי רשימה לכולנו ../images/Emo13.gif

מה כן, קראתי היום בעיתון שכמה דוסים מצטרפים להנהלת הרשות השניה (שאחראית גם על ערוץ 10), אז יכול להיות שעד שזינה תחזור גם שם תהיה צנזורה.

עם כל הכבוד

לדתיים שלנו, הם אף פעם, למרות נסיונותיהם, לא הצליחו לצנזר את השידורים שלנו באופן שמצנזרים אותם ב-STAR WORLD. להפך, הסרטים והסדרות הישראליים הרבה יותר בוטים בתחום השפה והמין, והרבה יותר נועזים באיך שהם מראים יחסים חד-מיניים. אז אל תדאג יותר מדי.

רשימת הפרקים שאני חושבת שיצנזרו מהם

1. Return of the Valkyrie 2. The God You Know 3. Last of the Centauers - אם בכלל, אז גם ממש שניות 4. Many Happy Returns - משהו קטנטן ולא ממש מהותי 4. FIN 2 - למרות שאני בספק את ההערכה הזאת אני מבססת על סוג וכמות הצינזורים של Star World בעבר. בכל מקרה, אנחנו מדברים על דברים מאד קצרים (אם כי בחלק מהמקרים חשובים). כל השאר קשה לי להאמין שהם יצנזרו, על סמך מה שכבר ראיתי. כל מי שכבר ראה את העונה השישית מוזמן להוסיף, להחסיר ולתקן, רק בלי ספוילרים.

Caeser

New member
לאלת הירח...../images/Emo58.gif

את יכולה להגיד במה יש להם לצנזר בפרקים של last of the centaurs ו-many happy returns? כי כשקראתי עליהם לא זכור לי שהיתה איזה סצינה שסטאר וורלד עלולים לצנזר.

ענבר1

New member
אני שונאת שעושים דברים כאלה

מחליטים בשבילי מה לראות ומה לא לראות!!! אני אראה את הפרקים הללו לא מצונזרים גם אם אני אצטרך לשדוד כספת או משהו אי אפשר להיתלונן או משהו? ד"א שרוני בזמן שתהיי בטירונות אני אקליט לך.....

canimal

New member
זה לא ערוץ שלנו אין לנו מה להתלונן

אם נתלונן אולי יקחו מאיתנו תערוץ ולמי זה יעזור.. אלת הירח!
את

למעלה