אילו רכיבות ליל ירח מלא

admyers

New member
אילו רכיבות ליל ירח מלא

זה מתחיל אתמול (יום ה') כשאני מתכנן לצאת לרכיבה אחרה"צ אבל מתעורר שעתיים מאוחר מדי, (בעידוד אישתי) יצאתי במטרה לנצל את שעת האור האחרונה לסיבוב קצר באזור הבית, אבל היות שאני מי שאני - אחד שלא יודע להגזים - אז מטבעון לשער העמקים, לאיזה שביל שלא הכרתי, יציאה באלרוי, קריית חרושת, מעבר מערבה ולכיוון יקנעם... השעה התארכה והשמש כבר נאלמה מאחורי הכרמל ושכנעתי את עצמי שרק בעמק השלום אוכל לעמוד על טיבם של צמיגי החדשים - הרי אין כמו מסלול מוכר ! ליד מעין בן-עמי זיהיתי נצנץ מתרחק שנראה כיעד קורץ. נצנץ זה קיבץ סביבו כתריסר רוכבים ורוכבת (הדסה, סחתיין עליך) מקיבוץ הזורע רבתי שיצאו ל'רכיבת ליל הירח החודשית' שלהם וקיבלו אותי בברכה ל'חבורה', גמעו 20 ק"מ של שבילים שתופי אור לבנה, זרמי אוויר מלאי בריאות פיזית ונפשית, כמה חזירי בר מהירים, שועל קופצני ושלוש פרות מופתעות וגם די מפתיעות (צל ענק באפלה דו מיימדית שמוסת בפתאומיות ובבלבול...). בקצה הירידה מפארק הנופש הפעיל, באורוות הקיבוץ פתחו החבר'ה שולחן של גבינות ויין ו - אנוכי... אחרי קצת גבינה ויין והצדעה על המסלול, האווירה והאירגון יצאתי אל שדות העמק בחזרה הביתה. הגעתי לקראת חצות (סיבוב קצר) שפוך אך מרוצה, מרוצה מאוד... אגב מרוצה גם הצמיגים היו נהדרים (תודה לוורן). כל-כך מרוצה שבכח פיזי מתון שכנעתי את חברי להצטרף אליי גם הערב לסיבוב קצר - אך הפעם לא זכיתי לאותו עידוד מצד אישתי... רכבנו ארבעה, מאליקים דרך נחל שלף, עין מחוללים, מעקף (לא מתוכנן) דרך עמיקם להר-חורשן, אובדן גובה מבוקר עד בת-שלמה ומשם חזרה מצפון לציר ואדי מילק כשהירח בפנינו אל שיטחי האש על שבילים שזחלי הנגמשים עשו בהם שפטים ולבסוף לאורחן. מעבר להנאה הגדולה שלי ושל חברי מרכיבה שונה, מיוחדת ונטולת חווית הטיגון בשמש, הרכיבה בלילה חיזקה בי הבנה פנימית (שמלווה אותי עוד מאותו חורף בו משקפי התמלאו בוץ בעוד רפידות הברקס סירבו לתפקד 'על רטוב'), "ככל שרואים פחות את המסלול, כך הוא עביר יותר..." שיהיה אחלה לילה דובי

XCrider

New member
מהשעה שבה נכתבה ההודעה אפשר

להבין עד כמה נלהב עדיין את מרכיבת ליל הירח...

למעלה