אילו שחקנים ידועים יצא לכם להעיף בטורניר?

modz0r

New member
אילו שחקנים ידועים יצא לכם להעיף בטורניר?

מתי, איפה, ובאיזה טורניר?

modz0r

New member
המקרה שלי

לפני חודשיים שיחקתי בטורניר של $3 KO בפולטילט, וקצת לפני הכסף העפתי את Lee Watkinson. קצת אחרי זה העיפו אותי בתוך הכסף, אבל עם הפרס הכי נמוך. החולצה שהם שולחים מצורפת כתמונה. בחלק האחורי יש רק את הסמל שלהם מלמעלה.

b.o.b

New member
המקרים שלי :

בסה"כ 2 מקרים : 1. Christiane Klecz(chirs - היא משחקת המון בLOW BUYIN , טורניר של 10K - ריביי 3 דולר, יד מאוד פשוטה, היא דחפה עם 6BB מהSB , ואני ב BB עם AA - במקרה הAA החזיקו. 2. אם אני זוכר נכון : Claudio Rinaldi שיחקנו ב24 + 2 טורניר, היד שיחקה את עצמה. הייתי עם פוקט, אני בפלופ הייתי עם סט והוא זוגות, רייז שלו, רירייז שלי ואז אוליין שלו. לגבי החולצות : הראשונה זהה לשלך, השנייה עם הדמות של הכלב במצב עצבני.

nady4u

New member
אני שיחקתי עם טום דוואן פעמיים

לא הרבה זמן, אבל בציפים.

fraidh

New member
איך יודעים

מי זה שחקן ידוע, אני משחק בטורנירים של 3+0.30 ko

darkAI

New member
אם הטורניר אדום, אז יושב שם pro

ואתה יכול לזהות אותו לפי הצבע האדום של השם שלו בlobby. modz0r וb.o.b, ח"ח על החולצות. שלא לדבר על זה שהעפת 2 מקצוענים. סתם שאלה - אתם "רודפים" pros? כלומר, נרשמים לטורניר אם מופיע בו pro אפילו אם זה לא אחד מהטורנירים שאתם בד"כ משחקים אבל נמצא בטווח הbankroll?

b.o.b

New member
לא הייתי אומר שאני רודף

אבל לפעמים כאשר טורניר צבוע באדום כמות האנשים גדולה יותר ולכן הפרייז פול בהתאם. האמת שיש לדעתי מספיק פרו בהרבה טורנירים זולים מ1 דולר - 26 דולר (הסכומים שלי הם 3 - 26).

Johnblaze

New member
שאלה

מה פרוס משחקים בטורניר של 20 דולר ? זה מספיק רווחי להם ? ולזה ששחק עם דואן ..כמה היו הבליידנים ?

modz0r

New member
לא רודף

אני משחק בטורנירים הרגילים שלי.. אם יש שם פרו, אני מקווה שיצא לי להעיף אותו, סתם בשביל הקטע

darkAI

New member
כן, כמו כולם ../images/Emo13.gif

יצא לי לדבר עם אחד הpros שהתלונן בדיוק מהסיבה הזאת שכל הזמן דוחפים עליו רק כדי לנסות להעיף אותו, אפילו אם הסיכויים נגדם ומשווים את ההימורים שלו כל הזמן ולכן הוא יושב על ROI שלילי. אני מציע לעשות redesign לחולצות. במקום "I knocked out a pro", הם צריכים לכתוב "I shoved J3 against a pro hoping he'd call"

למעלה