אילו שירים לא צריכים להופיע בדיסק?

tomasch

New member
אילו שירים לא צריכים להופיע בדיסק?

בהופעות של קרן נחשפנו לשירים הבאים: אביתר לרוץ לרוץ רצה הביתה יותר מדי זאת שבמקומי עוד יום סוני אצל שוני סקס עם האקס איתי אם אלה החיים שיהיה לנו בית שמעון השכן על שפת הכנרת שוכחת אותך רכבת לאירופה זמנים משוגעים אילו שלושה שירים לא צריכים להגיע לאלבום (או: אילו 13 חייבים להיות שם)?

טוב אני יודעת מה באלבום

ואני חושבת שהבחירה נכונה חוץ מרצה הביתה.. שאין מה לעשות זה שיר חדש, לא הספיק להכנס לאלבום

tomasch

New member
רצה הביתה לא בדיסק??

אכזבה גדולה מבחינתי. אולי השיר שריגש אותי הכי הרבה בהופעה שלה בחודש שעבר (או אולי חוץ מ"שיהיה לנו בית"...)

תחכה לדיסק הבא

זה שיר חדש שהיא כתבה אחרי שהדיסק כבר הוקלט... (אולי היא כתבה אותו קודם אבל הוא הושר בהופעה כשהדיסק כבר היה מוכן)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifאיך התבאסתי../images/Emo15.gif

לשמוע את זה השיר הזה מדהיייים ואחד היותר חזקים הוא באמת הכי ריגש אותי לונורא דיסק הבא ב"ה

KPeles

New member
הייתי בהופעה אחת.. והשירים שהכי

זכורים לי לטובה הם אלה (מה שאומר שאני מאוד מקווה שהם בדיסק): אביתר יותר מדי עוד יום (זה 60 שניות נכון?) - ממש אהבתי שמעון השכן בהופעה אהבתי באמת את כל השירים, אבל אלו הארבעה (חוץ מ'איתי') שהכי זכורים לי. בכל מקרה אני בטוח שכל הדיסק יהיה מעולה.

BLACKit

New member
אני יודעת איזה חייבים להיות מבחינתי

ואלה אביתר, יותר מדי, שיהיה לנו בית, זאת שבמקומי, 60 שניות, על שפת הכינרת ושוכחת אותך. אבל מצידי שכולם יהיו[[:

למעלה