איליזרוב משופר

אודונים

New member
איליזרוב משופר

היינו אתמול בביקורת/ פגישת הכנה עם ד"ר אנג'ל וד"ר בור קיבלנו הסבר מפורט על המכשיר והתהליך בור סיפר שהוא חזר עכשיו מהשתלמות בבולטימור אצל הפרופ' מספר אחד בעולם שלמזלנו הגדול בא שבוע הבא לארץ והוא זה שינתח מכיוון שכך התאריך עבר ל-24/10 והוא יתקיים בעפולה אצל בור כאשר גם בור וגם אנג'ל יהיו נוכחים במקום שנייהם מאוד התלהבות מההזדמנות שנפלה בחלקנו מהפגישה יצאנו בהרגשה טובה זהו בנתיים יום טוב שחר

אודונים

New member
אם אני לא טועה

פרופ' הרצנברג יש לו גם שניים שלושה ניתוחים באיכילוב שבוע הבא שחר

Adoushi

New member
את לא טועה

זהו פרופ' הרצנברג מבלטימור, ארצות הברית. הוא היה בין המאמינים הראשונים בשיטת פונזטי, ונחשב למפיץ אותה בארצות הברית ומוביל בה. אפשר לקרוא בחוברת של פונזטי (עמוד 21) גם על המחקר המשותף שנעשה עם ד"ר בור שגם נחשב לאיש שהעלה את השיטה לארץ והפיץ אותה. שחר, אני גם חושב שיש לך מזל גדול ואת בידיי הטובים ביותר בעולם. בהצלחה גדולה בניתוח ובימים שאחרי.

אודונים

New member
פשוט מדהימה השליטה שלך בתחום

שוב המון תודה על הביטחון שאתה מעניק שחר

hilaan

New member
המון הצלחה

אני מבינה שמדובר בניתוח אמיתי ולא הפרוצדורה של חיתוך הגיד שעושים די בהתחלה, נכון? מזה איליזרוב? על כל פנים נשמע שיש לכם ממש מזל ואתם בידיים מצויינות, אז שיעבור בשלום

Adoushi

New member
הנה קישור

שאפשר ללמוד ממנו קצת על מכשיר איליזרוב: http://education.vsnl.com/polio_rx/ponseti2.htm השימוש במכשיר הזה, לפי מיטב ידיעתי, חוסך ניתוח מלא בכף הרגל, למרות שהתקנתו מבוצעת באמצעות ניתוח. כפי שאתם רואים, זה לא כל כך קל ופשוט, אבל התוצאות מרשימות ומתשלם בסוף. אז אנחנו מחזיקים אצבעות ומקווים שהכל יעבור לשחר קל כמה שאפשר. איהאב

ilana k

New member
לא הבנתי בדיוק

מתי שמים את המחשיר הזה ולמה? זאת שיטה אחרת, או שפשוט הנעליים והגיבוסים לא עזרו? תזבירו לי בבקשה. למה עושים ניתוח? תודה

אודונים

New member
זו שיטה שונה

עשו ניתוח שהוא היה קטן ולפני שנה התחילה נסיגה והוחלט שצריך לטפל שוב והפעם לא ניתוח חוזר אלא את המכשיר הזה מקווה שזה ברור שחר

kholood

New member
גם התינוק שלי מטופל אצל ד"ר אנג'ל

אני מתעניינת לשמוע ממך על שיטת הטיפול שקיבלתם

אודונים

New member
זו שיטה שהיום פחות משתמשים בה

רובם מעדיפים את פונזטי אנחנו היינו עם גבסים עד גיל ארבע חודשים ואז היה ניתוח אח"כ שוב גבס ובסוף סד לאיזה תקופה הכל היה מצויין עד שהיתה נסיגה והיום מנסים לטפל שוב בעזרת איליזרוב מקווה שזה ברור שחר

אני אמנם לא אודונים אבל אני רוצה

להסביר לאילנה ולח'לוד. הניתוח להרכבת המכשיר שיעבור תומר הבן של שחר הוא ניתוח שמחליף את הניתוח שהיה אמור לעשות עכשיו בכף הרגל בגלל רגרסייה שחלה בקלאבפוט. זה לא ניתוח סטנדרטי לכל ילדי קלאבפוט אלא רק למי שמתאים לכך ונמצא ברגרסייה. רק רציתי להבהיר שלא יחשבו שהמכשיר מחליף ניתוח הכרחי כלשהו ושיבינו שזה נעשה לתומר בגלל רגרסייה ויש ילדים רבים שלא זקוקים למכשיר כזה.

למעלה