אילן! קיבלתי אישור להתלונן פה במקום שם

ע ל ו מ ה

New member
אילן! קיבלתי אישור להתלונן פה במקום שם../images/Emo8.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=807&msgid=99709912 הנושא: (אי) קבלת עדכון באימייל על מסרים התוכן: בתיבת המסרים שלי מסומן שאני רוצה לקבל הודעת אימייל על קבלת מסר (כי מערכת האימייל שלי נותנת לי התראה סינכרונית על הופעת אימייל חדש, וכך אני אוהבת להתעדכן - בזמן אמיתי). לאחרונה עשיתי מנויים לקבלת עדכון במסר על כמה בלוגים (כי יש בלוגים בהם אני לא רוצה לחשוף את כתובת האימייל שלי והעיצוב ה(מ)שונה של הרשמה למסרים איפשר לי סוף סוף להיות מנויה מבלי להיות חשופה). אבל מסתבר שעל מסרים שהם הודעות על רשומות חדשות, אני לא מקבלת הודעת אימייל. ולכן אני מגלה רשומות חדשות רק כשאני דוגמת את תפוז. שזה בעצם כמו לעשות מנוי ב-RSS.

ilankogan

New member
עלומה יקרה

לצערי (או לשמחתי תלוי איך מסתכלים על זה) אין לי שליטה על מערכת הדואר של תפוז הבעיה ידועה והיא כללית לכל האתר ולא רק לבלוגיה ככה שבמקרה הזה אני לא יכול לעזור הרבה..
אבל אולי תעשי עדכונים ב SMS?

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifגם לפני הבעיה

לא היו נשלחות הודעות לאימייל על מסרים על עדכונים בבלגים. והבעיה כבר נפתרה נראה לי.

ע ל ו מ ה

New member
אתה בטוח? אני לא מבינה בעצם את הגורם

יש טעם שאשאל בפורום 10? אפילו שהנושא הוא עדכונים של הבלוגיה? למה בעצם מערכת המסרים מחליטה לשלוח אימייל על חלק מהמסרים ולא לשלוח אימייל על מסרים אחרים? האם מערכת המסרים מפעילה שיקול דעת ומחליטה דווקא על מסרים מהבלוגיה לא לשלוח עדכון אימייל? או שיש אפיון יותר גורף למסרים שאין עליהם עדכון? ואם זה קשור במערכת המסרים... יש סיכוי שכאיש הבלוגיה תשנה את אופן שליחת המסרים ע"מ שייפלו בקטגוריה של מסרים שעליהם מערכת המסרים כן שולחת עדכון? בתכלס, מה שאני מבקשת הוא משהו מהבלוגיה: דרך עדכון בזמן אמת, בחינם (SMS יעלה לי כסף, נכון?), ובלי לחשוף את זהותי. אם תסירו את רשימת מקבלי העדכונים באימייל, זה יספיק. אם תמשיכו לא לחשוף את רשימת מקבלי העדכונים במסרים אבל תאפשרו לי לקבל אימייל על כל מסר כזה, גם זה יספיק. תודה

ilankogan

New member
"ביקשת מהבלוגיה"

עדכון במערכת המסרים וזה מה שנעשה. מה שקורה משם והלאה, כמו שליחה במייל על עדכונים חדשים (ללא קשר מניין הם מגיעים), זאת פונקציונליות של מערכת המסרים בלבד ולא שייך לבלוגיה ואני מקווה שהם יסדרו את זה בקרוב.

למעלה