אילנה, חודש מאי לקראת סיום

דליה ח

New member
אילנה, חודש מאי לקראת סיום

וכל הימים שציינת מאחורייך, האזכרות, ימי ההולדת, הימים הקשים בשנה אצלך התרכזו בחודש אחד. אבל...אם אני לא טועה, מחר יש לך יום הולדת, ואני רוצה להיות הראשונה לאחל לך שישמרו לך כוחותיך, ותמשיכי לחזק כאן את כולם, ולנטוע אופטימיות. ובמשפחה הפרטית והמורחבת ...שיהיו לך הרבה הזדמנויות ליהנות מהם, והם ממך. את מקרינה משהו שיש ללמוד ממנו. ואם טעיתי ביום, תשמרי את הברכות לזמן הנכון.......................דליה

eaz1514

New member
תודה דליה, לפי השעה שכתבת את באמת

הראשונה וזה מרגש כי אתם עבורי משפחה. היום, שבת, יום הולדתי ה-53 היום עבר בנעימים בחוג המפשחה המצומצמת ונכון חודש מאי כמעט נגמר והקיץ בפחת, יש לנו שתי חתונות של ילדים של בני דודים ולידה צפויה של בת אחי כך שיהיה קצת נחת. תודה על הברכות והמילים המחממות את הלב. שבוע טוב לכולם אילנה אמא של רונן

natalieov

New member
אילנה...

שיהיה המון מזל טוב!!! והלוואי שרק תהיי מאושרת ושמחה... את אישה מדהימה ומיוחדת! ויש לך כוחות אדירים... אני אוהבת אותך מאוד!!! נטלי.

eaz1514

New member
נטלי את כל כך חמודה

תודה על הברכות אני מאושרת ושמחה חלקית, תמיד אשא עימי את הכאב העצום והגעגוע, אבל אני משתדלת וברגעים הכי חשובים בחיי כמו תמיד רונן איתי, מי שבאמת אוהב אותו יודע ומרגיש כמוני. שבוע טוב לך, ספרי קצת מה את עושה ואיך את מרגישה אילה, אמא של רונן

שרון123

New member
מזל טוב יקירתי../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

את כבר יודעת שאני מעריצה אותך
רוצה לאחל לך מכל הלב שתמשיכי להיות חזקה ושלמה כמו שאת
שתדעי ימים רבים של שמחה ואהבה
שתמיד יקיפו אותך ואת משפחתך בריאות
הרבה נחת מהבן והכלבה והאיש

eaz1514

New member
חן חן ../images/Emo212.gif מה שנשאר

תודה על האיחולים, אמן על הכל ואני מוסיפה את אמא בת ה-80 הגיבורה האמיתית עשויה כנראה מפלדה שבלעדיה אני לא יודעת איפה הייתי. יום טוב וחיובי אילנ אמא של רונן

liat1953

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אילנה,אישה מדהימה שכולה
. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. כל שתבקשי לו יהי.
ליאת

koval10

New member
אילנה, המון מזל טוב!../images/Emo140.gif

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא... שיהיה לך המון בריאות, אושר, ושמחה מהמשפחה שלך, שתהי יפה תמיד כמו שאת היום. מאחלת לך הרבה כוחות נפש, כמו שיש לך היום, שיהיו תמיד. תמשיכי להיות נפלאה! אוהבת

למעלה