אילנית

love4the1

New member
אילנית

את לא יודעת שאני מאוהב בך כבר שנה, אולי ניחשת אבל בוודאות את לא יודעת, אני זוכר את הרגע ששאלת אותי אם יש לי מישהי ואמרתי שכן, שמחת נורא ושאלת שאלות בסגנון:"האם היא חכמה?, יפה?, בית טוב?" וכמובן שהכול נכון כי את חכמה, יפה, רגישה, ומושלמת... אבל יש לך חבר ,ואני לא מסוגל להפריד בין שתי אוהבים, אבל לא זאת הסיבה שאני כותב זאת: למרות האהבה העזה שיש בי כלפייך לא אוכל לאהוב אותך כמו שצריך לעולם, לא אותך ולא אף אחת אחרת, את מבינה אילנית- בילדותי הצעירה (בגיל אפס ליתר דיוק) זרקו אותי הורי היקרים, ומאז אני אצל אם אומנת, לא שזה הפריע לי אבל לאחרונה אובחנה אצלי מחלה קשה, שהדבר שהכי כואב בה היא העובדה שזו מחלה מולדת, שהורי העבירו לי אותה, וזה הכאב הכי חזק שמכאיב לי בכל טיפול ובכל דקה במשך היום- העובדה שאין לי עם מי לדבר, אין לי על מי לסמוך. חוסר הזהות של ההורים יצר מצב שהרבנות לא נותת הסכמתה לנישואין, ואת הינך דתייה, (אני כבר לא, מהסיבה הזו). תוצאות המחלה הם חוסר יכולת להוליד ילדים, אז תודה לך אלוהים שמהרגע הראשון שיצרת אותי בנית אותי כיצור ללא עבר, ללא עתיד, שיעודו בחיים יהיה לחיות בהווה, ללא מטרה פשוטה שתתן לו טעם לחיים. בעבודה ובחיים הרגילים אף אחד לא יודע מה עובר ומה עבר עלי, גם לא את, אני עוזר לכולם, מצטיין בעבודה, אבל בפנים אני אדם ריק, ללא תכלית חיים. למרות הכול הדבר החשוב לי בחיי המגעילים היא האהבה שלי אלייך, אהבה חד סטרית שאת לא מודעת לה, אהבה שלעולם לא תתממש. לעולם לא.

CluBeRiT

New member
../images/Emo7.gif

דמעות זולגות לי עכשיו, קבל ממני
גדול, ואני מקווה שאיכשהו... משהו... יסתדר. באמת העברת בי צמרמורת.

ה מוזה

New member
כואב ועצוב לקרוא את מכתבך..

ומתוך כל הקושי והכאב ..זכות הבחירה היא שלנו הבחירה האם לראות רק את הכאב והקושי רק את הצער והדמעות או שנבחר לראות בין הדמעות והכאב את האור והתקווה חצי הכוס הריקה או חצי הכוס המלאה אדם בלי עבר - יחייה את הווה אדם בלי עתיד - יחייה את ההוה לא כולם יודעים להעריך את ה"העכשיו" את הרגע ..רובם חיים בין הזמנים יש את אלו שנתלים בעבר ..חיים זכרונות .. יש את אלו שמצפים לעתיד ..חיים רגע שעדיין לא נולד בודדים חיים במלוא העוצמה את ההווה .. מלא את חייך ברגעי הווה ..תכלית היא לא עתיד או עבר ..מהי תכלית האדם אם לא למצות כל דקה של פה ועכשיו ..יש אנשים מלאי עבר והווה שחיים בריקנות איומה .. לא תמיד העבר הוא זכות גדולה ..לא תמיד העתיד הוא הבטחה וורודה .. אבל הרגע שקיים פה הוא בידנו לחוות . לא נדע מה צופן בכנפיו הזמן...שולחת לך איחולי החלמה ..מציאת אהבה דו סטרית..מימוש עצמי... ובעיקר מאחלת לך אושר. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Who can say where the road goes where the day flows only time And who can say if your love grows as your heart chose only time Who can say why your heart sighs as your love flies only time And who can say why your heart cries when your love lies only time Who can say when the roads meet that love might be in your heart And who can say when the day sleeps if the night keeps all your heart Night keeps all your heart Who can say if your love grows as your heart chose only time And who can say where the road goes where the day flows only time Who knows - only time Who knows - only time (Only Time /enya) ברוך הבא לפורום

מצורע 3

New member
לעולם לא להתייאש

love4the1 יקר, כואב , כואב מאוד. ובכל זאת כפי שכבר כתבה המוזה הבחירה בדרך בה נחיה את חיינו היא בידנו. עלינו לבחור אם נעבור דרך הסיוט הזה שנקרא חיים כסבילים או שנהפוך את חיינו לחויה. בידנו הדבר. מתוך ניסיון אני כותבת .אני יודעת מהו כאב והמצאות בתהום ובשחור. ובכל זאת תמיד תמיד יש תקוה ועתיד. איננו יודעים מה צופן לנו העתיד. ולעיתים יש הפתעות. חיבוק גדול לך

למעלה