אילנית58

אילנית58

New member
אילנית58

תודה לכולם על תשומת לבעם לשאלותי פשוט לא קל לי ויש לי רגעים של משברים ולפעמים אני אומרת לעצמי למה זה קרה לי אבל אני צריכה להמשיך הלאה בשביל עצמי ומשפחתי שבוע הנא אני מתחילה בטיפולים וגם אני מתחילה פיזיוטרפיה ובחודש הבא אני מתחילה ריפוי בעיסוק אני מאוד מודה לכם זה מחמם את הלב כשיש עם מי לשוחח ולשאול שאלות הרבה הרבה בריאות ותמיד להיות עם חיוך גם כשקשה מחבקת אילנית58

chukchuk 100

New member
את יכולה להתחיל ריפוי בעיסוק לבד...

כוון שהזמן מתקתק אחרי התקף לרעתנו חשוב להתחיל לתרגל ברגע שמתאפשר.... אלו לא דברים מסובכים או מורכבים אלה קלים אך מאוד חשובים כגון: קיפול כביסה, תלית כביסה (ניעור ולשים אטבים), ללוש בבצק (להכין עם הילדים עוגיות), פאזלים- אני התחלתי ממפאזל של 500 חלקים של פיה שוכבת על כר הדשא ( זוהי גם מוטוריקה עדינה וגם מפעיל את 2 האונות), משחקי כדור פשוטים כמו מסירות לקיר או מסירה מטווח קצר לאדם שיושב מולך, גם להדיח כלים- הפעולה של סיבון כלים והחזקת הכוס- זהו סוג של מוטוריקה עדינה, עם מדבר אליך חוט ומחט (ריקמת איקסים על מפות) , השחלת חרוזים למינה (שרשרות, הכנת טבעות), עיסת נייר.... מה שחשוב זה הפעלה של השרירים הקטנים בכף היד- רק בשביל לקבל פרופוציות לקח לי אחרי התקף לקפל מכונה אחת משהוא כמו שעה וחצי, כאשר כל תשומת הלב היתה נתונה רק לכביסה... חשבתי שאני מתפוצצת בהתחלה- אבל אם התירגולים המוטוריקה משתפרת- וכאשר הגעתי לתור של המוטוריקה הייתי במצב אחר. מציעה לך להתחיל לתרגל מוטוריקה עדינה בבית בקטן- הרבה לפני התור. שיהיה בהצלחה- וחזרה מהירה לשיגרה.

למעלה