אילרי תחנסי תחנסי....

אילרי תחנסי תחנסי....../images/Emo124.gif

בהמלצתך קראתי את הספר פרחים לגב' האריס שכתב פול גליאקו . תוכנו שונה ממה שכתבת ואני מניחה שהחלפת אותו עם ספר אחר. עלילתו של הספר היא סביב תשוקתה של עוזרת בית אנגליה, מבוגרת עניה חסרת השכלה , אולם בעלת חכמת חיים מיוחדת, להיות בעליה של שמלה מפוארת מבית היוצר של דיור. הדרך להגשמת החלום וקורותיה בפאריז. הספר ישן ,השפה פשוטה בסיסית כמעט ,כנ"ל התאורים , אלמלא המלצתך לא הייתי מתקרבת אליו ,אולם הרעיון המרכזי שובה לב , ויש בו המון חומר למחשבה.התחברתי לספר מתוך האמונה הבסיסית שלי הגורסת שאין בחיים מקריות. כך אצל עדה האריס גיבורת הספר וכך בחיינו אנו. דברים אינם קורים ככה סתם ואנשים אינם נקרים על דרכנו ללא סיבה. תודה על המלצתך

אילרי

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif קראו לי? אז באתי בריצה

ואוו, איזו זריזות.. כבר קראת את הפרחים? אז כמו שכתבה מייבי, התוכן של מה שכתבתי באמת התייחס לפרש הברונזה.. אבל המלצתי בחום רב ובהמון רגש גם על הספר פרחים לגב' האריס.. כתבתי אז, נדמה לי, ואני כותבת גם עכשיו, שזה ספר מקסים, רגיש, כל כך אמיתי ומרגש אישית, אני נוהגת לתת אותו כמתנה רק לאותם חברים/חברות בעלי רגישות יתר שוקולד - קראת? נהנת?? ואני התחברתי לספר משום התמימות שבו, הפשטות והראיה הכל כך ישירה של החיים.. אז, עברתי את מבחן ההמלצה?? אם כן, שעטי עכשיו אל עבר פרש הברונזה... באחריות
אילרי

אילרי ../images/Emo51.gif

קבלי בתודה המלצה לספר של חוזה לואיס סמפרדו הידוע החיוך האטרוסקי איכר איטלקי זקו וחולה נאלץ לעבור בשל מצבו הבריאותי מכפר קטן בדרום לבית בנו במילאנו החיים החדשים שנכפו עליו , מערכת היחסים המתפתחת בינו לבין נכדו ברונטינו וכלתו ....בקיצ קוץ לא תרצי להפסיק ולקרוא.....

אילרי

New member
שוקו - מזמן קראתי את החיוך האטרוסקי

ספר מדהים... בליסימו... ואגב - איפה בדיוק המחסנים של סטימצקי? כי אני עובדת ממש ליד בלינסון ונראה לי קל"ב.. יש הנחיות הגעה? (תראי, אם נתת הנחיות כל כך מדויקות להגיע לכל מיני מקומות ברחבי המדינה, אז מה זה בשבילך מסלול קצת לסטימצקי עודפים?
תודה ושבוע טוב, אילרי

שמי השני - דפי זהב../images/Emo69.gif

נו ואחרי שהשווצתי כיאות הנה החתובת..... ז'בוטינסקי 61 פתח תקווה בצומת הפניה ימינה למרכז יכין. מצרפת קישור . רק לידיעה- לנציגי ספריות ומוסדות חינוך הם נותנים הנחות גדולות יותר.

אילרי

New member
../images/Emo9.gifובכל זאת, אולי תחזרי לשמך הראשון?

שוקולד אגוזים עדיף על פני דפי זהב, לא? תודה על הכתובת שנתת.. אגש לשם עוד היום ואשמח לעדכנך.. האם באמת שווה הטרחה להגיע לשם? ספרי לי אם היית שם.. תודה ויום נעים
אילרי

למעלה