אילתיות:

DawnR

New member
אילתיות:

אני יודעת שאמרתי שאני אסע לאילת ושאני אשיג בשבילכן דברים אם אתן צריכות - אבל יש סיכוי שאני לא אוכל בגלל איזה כנס בצבא. אני עוד אודיע פה בהמשך אם אני באה או לא - בכל מקרה תגידו מה אתן רוצות ומקסימום אני אבקש מאח שלי שיעביר לכן. ד"א- לאלה שאמרו שאין את האלבומים בארץ - הייתי היום בצליל ויש. שחר.

blink me1

New member
יואואואוואואואוא! COOL

גמני רוצה שתביאי לי דבריםםםםםם למרות שלא אמרתי קודם//=.... איפה תיהיה שתוכלי להביא דברים בשבילנו?!?.... בחו"ל או משו?!......יענו בטיול שלך?! ומה יש שאפשר? ( סתם שיהיה לי מושג מה יש חוץ ממגיני זיעה ודיסקים.... )

this is my way

New member
../images/Emo41.gifהצעה../images/Emo70.gif

היי כולם יש לי שאלה לכול הפורום הייתם רוצים לפתוח אתר שמסווג כאתר הפורום שלנו? האתר יהיה לבאסטד ומקפליי ונעלה לשם את התמונות שיש ברשת והתמונות שאתם מעלים לפורום פה.. וכו.. כול מה שנימצא באתר. מה דעתכם?

DawnR

New member
אני לא אהיה בחו"ל.

אבל כמו שאמרת: את האלבום אי אפשר להשיג באילת..ואולי איזה מגזין או משהו....(או כמו שנה שעברה שהבאתי שני דברים להראות לך...למרות שהשנה לא קיבלתי יותר מדי freebies...) שחר.

blink me1

New member
אוווו קול!

תיראי מבחינתי כל מה שתביאי לי שהוא לא יקר כדי שיהיה לי בכלל כסף להחזיר לך מתאים לי!!! אז תביאי לי משו מאאאאאאאאגניב טוב?!....ייפי

למעלה