אילתים בקרח!!

AshkA_

New member
אילתים בקרח!!

רציתם לשמוע על צרפת שלי בחופש הגדול! יש אותם בטלויזיה עכשיו!!!!!!!!!! לכו לראות ערוץ 2 ``אילתים בקרח`` עם דורון הראל

AshkA_

New member
שכחו אותו למטה

אמרו את זה שם, הדגל היה אצל אחד הילדים שהחליט לרדת. אצלנו במשלחת יצאנו יא`לפים (אני) ויב`טים ביחד, שהתפצלנו. הגדולים יותר (שהיו ארבעה) הלכו לכבוש את המוןבלאן, כי פשוט הם היחידים שיכלו להיות מסוגלים לזה - הם עשו זאת כבר שנה שעברה ביא, אז ידעו למה לצפות, ואילו אנחנו הלכנו לכבוש פסגה נמוכה שיותר, שהקצה שלה בכלל היה בשוויץ. בסיכומו של דבר, לא הגעתי למעלה. זה יותר מידי קשה, והברכיים עשו לי בעיות, אז נשארנו בשמוני למשך יומיים לבד, והיה לנו כלכך כיף. זה מגניב להיות בעיר זרה לבד, במיוחד שיש שם אנשים ממש נחמדים מכל העולם. ``מכה`` של מטפסי ההרים. המון פאבים קטנים, כבישים מרוצפים, תאורה על ההרים. יש דעות קדומות על צרפתים שהם מגעילים, אבל שם אפילו הם היו מקסימים. עיירה יפיפיה, מוקפת הרים מדהימים מכוסים בשלג לבן, והמוני מצנחים באויר - דואים מהפסגות, בכל מקום חנויות לממכר ציוד וביגוד. אוירה אחרת לגמרי, רגועה ושלווה. שם אם הבנים ילכו בטיץ, לא יסתכלו עליהם בצורה עקומה. אם תלכו עם תרמיל 80 + 20 ליטר ומקל הליכה, לא יראו בכם אנשים מוזרים. זו דרך חיים. אשקה מתגעגעת

goldy

New member
שכנעת אותי: אני עובר לגור שם!

מי הדריך אתכם בדרך למטה? ירדתם לבד?

י.קטן

New member
את באתגרים?!

איגאל וסמי בני זונות!!! למה שלחו רק את אילת, ושמעתי שגם כמה מקריית מלאכי (כאן ויאללה בלאגן;) אני באתגרים ראשון... עם יפתח השנה,בכלל... יערה.

נעל

New member
נעל נורא מצטערת

אבל היא לא הספיקה לראות את התוכנית. יש שידור חוזר? נעל תוכל להקליט. התראה קצת יותר מוקדמת אולי הייתה עוזרת. יש סיכוי שנעל תוכל לקבל יותר פרטים באימייל? נעל ;-)

למעלה