אילתים יקרים!

just4fun

New member
אילתים יקרים! ../images/Emo66.gif

בתור חיפאית,שהמקום הכי אהוב עליה בעולם זה אילת... [סיבות לזה..אני אתן בפעם אחרת] אני פשוט מקנאה בכל אחד ואחד מכם,האילתים. אני משתדלת להגיע לאילת בחופשים,ומתי שיוצא,על כל הזדמנות אני קופצת. מחיפה לאילת לוקח 6 שעות במקרה הטוב. וטיסות...הוי הטיסות...יקר! הבנתי שלכם האילתים יש הנחה בארקיע...כיף לכם! בכל אופן,תספרו לי קצת...איך זה לגור באילת? עיר קטנה אחרי הכל...זה כמו קיבוץ? כולם מכירים את כולם? מה עושים בסופי שבוע? האם באמת כל האילתים מטורפים?!
..סתם סתם.....אני צוחקת... איך קיבוץ איילות? גרים שם הרבה אנשים? פעם ישנתי שם במלון מג´יק סנרייז...לוקח איזה חמש...עשר דקות להגיע מאיילות לעיר עצמה...אבל לא קריטי... ועוד משהו! מה הקטע הזה,כשנכנסים למונית,אז אומרים מספר של רחוב ולא שם?! הם פשוט יודעים הכל הנהגי מוניות האלה?! אחח כמה כסף הם דופקים שם בקיץ אחד....אף אחד לא ילך מטר באוגוסט,מהפחד להנמס...:) מחכה לתשובות!

Alinush182*

New member
היייי..........

דבר ראשון כיף לך! חיפה היא עיר גדולה שיש בה מלא אפשרויות שונות של עבודה, לימודים וכ´ו.... ואילו אילת היא עיר קטנה וח-מ-ה!!! אני ממש לא מכירה את כולם ואני אגזים עם אני אגיד שאני מכיר שישית מבני הנוער שבגילי שלא נדבר על אילת כולה.... בסופי שבוע אנ ימרותקת לTV או הולכת לים/בריכה ובערב קופצים לקניון הפיצי שיש לנו פה....
והקטע של המונית, אילת היא פשוט עיר קטנה לכן רוב הנהגים מכירים את רוב הכתובות..... ותתפלאי דווקה באוגוסט, אני אוהבת ללכת בשמש ולרחם על אלא שגרים באלסקה ולהנות מכל רגע על זה שאני גרה בעיר שטופת השמש הזאת, אבל כמובן ללא קרם הגנה אין שום סיכוי שתמצאו אותי בחוץ..... ולא, לא כל האילתים מטורפים, אבל במקרה שלי כן....... ביי ביי וסוף שבוע נעים לכולם
|חללית|

just4fun

New member
העיר השלישית בגודלה...

ובכל זאת! אין עבודה!! אין אין אין! אני כבר חצי שנה מנסה למצוא לעצמי עבודה. אפילו נראה לי שבאילת יותר קל למצוא! עם כל בתי המלון האלה..... לא חסר! את אוהבת לגור באילת? כי אחרי הכל,האפשרויות יציאה שיש אצלכם בימי שישי וכו´...הן לא רבות... זה לא כאילו,את נוסעת שעה...ואת בתל אביב,או שעה וחצי ואת בירושליים... או נגישויות לרכבות וכו... ואני מה זה לא סובלת מהחום כשאני באילת...לפעמים אני מורחת את עצמי,וגם זה רק בפנים... איזה כיף לכם האילתים! בטח אין אצלכם הרבה אנשים עם עור בהיר במיוחד :)) אהה ויש את הקטע הזה-שקוראים לנו "צפונים" אני אישית לוקחת את כמחמאה@@! נעמה

Alinush182*

New member
תיראי בדרך כלל...

כשאומרים "צפונים" מתכוונים לסנובים וכל אלו שמדברי עם כל הסלנג הזה "יענו כאילו שיוואו כאילו דה כאילו נע להירגע כאילו טוק טוק סנובית..." ביום שישי באמת אין מה לעשות במיוחד לא לנוער בגילי (13-14)...

just4fun

New member
אוי יוי יוי

יש אצלי בתנועה [הנוער העובד והלומד,מן הסתם] חניכות בכיתה ד ששרות את השיר הזה...... איזה מצחיקות.. בכל אופן..אילתים אוהבים את אילת? מה הרוב המכריע?

Charlie Bactos

New member
באילת משעמם כמו בכל מקום...

כל אחד הרי לא אוהב את המקום שהוא גר בו...זה ברור...אני אישית שונא כל עיר או כפר או כל דבר כי אני שונא ...לא יודע איך להביר את זה ...בכל מקרה...יש בחיפה המוווווון עבודות ובאילת הן פשוט מלאות למרי למה כולם באים לעבוד שם:)... ואני מה זה מסכים איתך שמה זה באסה שלוקח הרבה זמן להגיע לאילת ושזה יקר....אני אישית לא אוהב את אילת אפילו לא סובל...אבל יש שם אנשים מההזהה חמודים:)...ירדן זיק טל תילתן יונתן ליבנת גילי שווקה צחי הגדול והמפחיד...ו...כל ...אה...השאר:)))...אה גילי אתה מה זה חמוד!!!וואי ושחכתי את גלי...יש לה יומולדת עוד כמה ימים...ולתילתן יש מחרתיים!!!!...בקיצור... אם אתם שומעים I LOVE U ALL!!!!...אה ואם שחכתי מישהו...אני מה זה מתנצל זה בגלל שרק התעוררתי:)

DreamS_HunteR

New member
את האמת..אילת זה לא אני.

אם הייתי יכול, הייתי עכשיו עובר לתל אביב, בונה לי וילה ענקית עם בריכה, מתרווח בגודל העיר ונהנה לשמוע את רעש הטוסים (חולה על מטוסים ואני לא רוצה להיות טייס). לפעמים כיף באילת (אין את כל הפחד טפו טפו טפו) ולפעמים לא.. ה
חממממה מידי בשבילי, אני חולה על החורף.. בתל אביב יש הכל, ממפורסמים עד לעניים.. אני פשוט לא אוהב כל כך את אילת.. כשאני אגדל (לפי התכנון הנכון) אני יעבור אחרי הצבא לתל אביב, אני יילמד עד תואר שני, ייפתח חברת עיתונות (כמנו ידיעות אחרונות ואפילו יותר טוב) יבנה לי אחוזה במימדים עצומים, יהיו לי ילדים, אישה, וכל המשפחה שלי תהיה חייה (אמן אמן אמן !!) ו.... זהו! ואני יהנה מהחיים, ואני יזמין אותכם אליי...אבל עד שאני אגדל וכל זה ייתממש (אמן אמן אמן ) אני אני רק יכול לקוות ולחלום, תמיד לחלום

just4fun

New member
בהצלחה

אגב.....גם לכם יש שדה תעופה שם ! זה ממש לא אטרקצייה אצלנו... והמטוסים גם עוברים ממש מעל הראש אצלכם! אפשר לגעת בהם!!

DreamS_HunteR

New member
בעניין במטוסים ואילת...

כשאני בבית, אני יכול לראות את אמטוסים עוברים מעל הבית, ואני כל הזמן נהנה לצאת לחלון לראות אותם. אני גם קצת יכול לראות איך הם נוחתים, אבל אני לא שומע את הרעש
בכל מקרה... תל אביב, רמת גן וכל המרכז, אני בדרך!!

למעלה