אילתים! שאלה!

אילתים! שאלה!

זה לא מעצבן אותכם לפאמים שאתם גרים בבועה? כי יש הופעות פסטיבלים וכל מיניי כאלה ואתם תקועים פה למשל רוק האצמעות? מישהו ילך? רוק ואהבה בניצנים? שלטיפי? או הופעות בהנגר 11?(מקום מסריח אבל באים לשם אמנים ממש טובים) או במועדון הברבי? וכאלה.....

Action force

New member
מעצבן?!

מעצבן זו שאלה של יחס כי יש כמה צדדים, - תראה אני אישית כן נוסע לרוק בעצמאות, וכן נוסע למסיבות שאני אוהב ורוצה. אבל רובנו לא, כל אחד טעמו וסדר העדיפויות שלו. - המצב הבטחוני, אנחנו פה באילת, בבועה כפי שכינית לא חשים את שום פח"א (פעילות חבלנית אויינת) ופה אנו מורווחים. - יש עוד הרבה דברים שלנו יש ולך אין, כמו פסטיבל הג´אז, רוב בני הנוער המרכז ומהצפון לא יודעים מה זה, ולא באים בגלל שהם לא אוהבים ג´אז. אני לא אוהב ג´אז וגם אין לי בעייה לשמוע. העניין של הפסטיבל הג´אז זוהי האווירה, שאתם! לא מכירים. - בפסח או בחופש הגדול, מי שולט פה חוץ מהמקומיים? אתה יודע איזה כוח זה נותן לך להיות "בעל הבית"... - אמנם לימודים גבוהים (גם ברמה גבוהה) אין כל כך באילת, אבל אנחנו מתחדשים ומשתלמים. אז ידידי היקר, רובנו נהנים ואוהבים את המקום, ולרובנו יש פטריותיות לעיר יותר מאשר לכל "צפוני" אחר.

Starway

New member
העם עם יוני...

אין ספק שהריחוק משאר הארץ.. הוא די מפריע ומעצבן.. אבל בל נא נשכח את המעלות החיוביות שיש באילת.. וכולם יודעים על מה אני מדבר כי אחרת לא הייתם מציפים אותנו כל שנה בחופשים... בסופו של דבר יש יותר דברים חיוביים מאשר שליליים!!! אין לי ספק שכל האילתים יסכימו שאילת היא העיר הכי טובה לגור בה!!!!!

אמממ

-אבל כל אירוע הופך לממש ביפור של מינימום יומים או שאני טועה? -אבל מה עם בני משפחה וכאלה? -אני אוהב ג´אז ויש פסטיבלים והופעות ג´אז גם אצלינו -היינו בחופשה אחת ואמא שלי קיבלה טראומה והחליטה שלא כיף לה אז לא הולכים יותר ואם אתה גר שם אז זה הופך לשיגרה זה לא כזה טוב

TGTF

New member
או קיי נתחיל

קודם כל נכון לדעתי אילת היא מקום מצויין לגור בו בסה"כ מוצאים מה לעשות ולא נכון שאין ולמלאך זה לא כ ז ה סיפור אני בפסח נוסע גם להאנגר וגם לבומבמלה למשל זו התעסקות, כן אבל סיפור? לא כל כך והניתוק לא כזה ניתוק אני מדבר כמעט כל יום עם חברים מהמרכז, ופוגש בערך אחת לחודש והיתרונות גדולים, אף פעם לא היה כאן פיגוע, כולם באים אלינו בחופשים בסה"כ? אחלה של מקום

אמא שלי לא הרשתה לי בומבמלה

כי זה 6 ימים יותר מידיי זמן...

שירליש

New member
אני איתך, בנאדם! ../images/Emo45.gif

חייבים להקים פה איזה משהו דומה ל"ברבי" ולהביא לפה אמנים בפעמים קצת יותר תכופות! מוניקה סקס כל שני וחמישי ב"ברבי"! זה לא הוגן! אנחנו ממש מופקרים........

למעלה