אילתי, יש לי משהו בשבילך: למעט אם כבר שמת לב לבד...
E eilati27 New member 13/2/07 #2 OMG או מיי גוד!!! רויטל את מלכה אמיתית.... יואו מאיפה זה? מאיזה תאריך??? אמאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!! אין,אין,שלמות,שלמות!!! וכרגיל: אין דברים כאלה!!!
OMG או מיי גוד!!! רויטל את מלכה אמיתית.... יואו מאיפה זה? מאיזה תאריך??? אמאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!! אין,אין,שלמות,שלמות!!! וכרגיל: אין דברים כאלה!!!
E eilati27 New member 13/2/07 #7 היי אלונה... בלי לחץ... לא מדובר על המפגש המצופה עם הנסיך... ארגנו לנו הבנות מפגשון קטן תוכלי לקחת פרטים מ"דורית41"
היי אלונה... בלי לחץ... לא מדובר על המפגש המצופה עם הנסיך... ארגנו לנו הבנות מפגשון קטן תוכלי לקחת פרטים מ"דורית41"
E eilati27 New member 13/2/07 #5 אוי ממוש... עכשיו שמתי לב להודעה שלא תגיעי בגלל המצב של סבתא שלך אני מקווה בשבילכם רק לטוב ושתשמעו בשורות טובת ומשמחות! אמן! קבלי ממני איחולי החלמה ורפואה שלמה!
אוי ממוש... עכשיו שמתי לב להודעה שלא תגיעי בגלל המצב של סבתא שלך אני מקווה בשבילכם רק לטוב ושתשמעו בשורות טובת ומשמחות! אמן! קבלי ממני איחולי החלמה ורפואה שלמה!
R reviital New member 13/2/07 #8 תודה על ההשתתפות אילתוש ../images/Emo201.gif אני מנסה קצת להעביר את העצב... אז אני מטיילת לי באינטרנט. וכך גם מצאתי את התמונה של רן, זה מהגליון שיוצא מחר, ואם את רוצה יש גם כתבת וידאו - ב ynet תרבות. תהני...
תודה על ההשתתפות אילתוש ../images/Emo201.gif אני מנסה קצת להעביר את העצב... אז אני מטיילת לי באינטרנט. וכך גם מצאתי את התמונה של רן, זה מהגליון שיוצא מחר, ואם את רוצה יש גם כתבת וידאו - ב ynet תרבות. תהני...
R reviital New member 13/2/07 #11 ונפצח בכפיים סוערות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif
R rifkin1 New member 13/2/07 #12 לא מאמינה שאני שואלת את זה אבל מי נמצא ברשימה??? אני משערת שגקו לא נמצא שם...
T talytal New member 13/2/07 #15 לא נראה לי ../images/Emo4.gif אפילו, שאם כן, זו תהיה הפתעה ממש ממש נעימה. אבל לא, לא נראה לי.
T talytal New member 13/2/07 #20 וואלה? חשבתי שמי שיש לו חברה הוא גם לא רווק. כלומר - רווק=פנוי. אבל באמת שלא בדקתי את הנושא לעומק.