אילת בשישבת יש במקרה??

ranmishan

New member
אילת בשישבת יש במקרה??

אולי יש מישהו לרכוב איתו באיזור אילת? (טכני מתקדם )

יורם חן

New member
אנחנו נהיה באזור, מאיפה אתה ?

אנחנו רוכבים משחרות לתמנע, דרך הר ברך ביום שישי ובאזור קניון שחורת בשבת.

יורם, אתה יכול לתת את תיאור המסלול

שתעשו ביותר פירוט מזה, כמו מסלולים מסומנים\לא מסומנים, צבעים וכו'. אנחנו טיילנו באיזור בפורים, אז תהנו ותודה רבה. אלון

יורם חן

New member
המסלול ../images/Emo186.gif, נקווה שלא יהיה קר מדי

ביום הראשון ממעלה שחרות על שביל ישראל דרומה, מטפסים להר ברך ויורדים באדום לכיוון באר אורה. סיפרו לי שזה סינגל סוף הדרך..... ביום השני, נחל רודד, הגיא נעלם, שביל ישראל צפונה להר שחורת וירידה בקניון שחורת, גם על זה סיפרו לי דברים טובים (האמת שעשיתי את זה לפני שנה רק בכיוון ההפוך) ביום הראשון אחה"צ אנחנו נירכוב קצת בתמנע- ניראה שם כמו מדבר מואב

IlanShacham

New member
תגיד, אתם נוסעים לאילת בלי המשפחה?

סתם אני תוהה איך אפשר לקחת את המשפחה לנופש ולהעלם כל הזמן

בחירה מצויינת. אחלה טיול

קניון שחורת מדהים, פארק תמנע - יש שם סינגלים מעולים בין הפטריה לבורג (נדמה לי מסלול ירוק). עשינו בטיול סינגל כחול מכביש הגבול בנחל רחם, ואז ירוק עד לקניון שחורת (קצת דשדשת בנחל רחם ובתמילת שחורת אבל יש שם קטעים מהירים מאוד מכשאתה על הרמה), סינגל פיצוץ. עוד אופציה: ירידה על הכחול (מתחיל כש"י) ממצפה עמרם עד לעמודי עמרם גם מצויינת (קצת מפחיד, בקטעים של רכיבה על סכין). זהו בגדול תהנו (ותספרו באמת על האדום הזה, מעניין איך הוא) אלון סספורטס

יורם, לגבי השביל האדום

עשינו את המסלול לפני כשלושה חודשים, התחלנו בבאר אורה, נחל גדנע טיפסנו את האדום, מעלה תמנע, כשעה ואולי שעתיים עלייה מאומצת עם אופניים על הגב, נוף מדהים (תדווח איך זה בירידה). למעלה הרכיבה קלה, טיפוס להר ברך על האדום, גם כן ברגל, נסיעה על הסכין וירידה באדום (ירדה קשה ברגל, לא לנסות לעלות אותה). אנחנו פנינו לרדת במעלה מלחן, היות והאדום ממשיך על המצוק עקפנו אותו דרך הירוק נחל מתק שהיה הפתעה נעימה, דרך מדהימה ביופיה. מי ששוקל לעלות את מעלה מלחן כדאי שיוותר , מעלה קשה ביותר עם אופניים. אנחנו נהייה באיזור בסוף פסח, לחתום את הטיולים בדרום לעונה זאת. תהנו, דוד

ranmishan

New member
במקור מבנימינה

אהיה באילת בחופשה ואשמח להצטרף אפשר לקבל קצת פרטים

למעלה