אילת - ללא גלוטן

אילת - ללא גלוטן

האם מישהו היה באילת בחודשים האחרונים ויכול להמליץ על מקומות/מסעדות שאפשר לאכול שם? אהיה במלון דן אילת -ע"פ המלצות בפורום. האם כדאי לקחת איתי אוכל: לחם/לחמניות/קרקרים וכו...? זו פעם ראשונה שאני נופשת מאז שהפכתי לצליאקית..... תודה.

היי נורית, לגבי מסעדה קשה לי להמליץ אבל לגבי

מה להביא איתך מבחינת לחמים - אני יודעת שעלייך לבקש מממלון שיקנו לך את הלחם שאת אוהבת לארוחת הבוקר . ואם זה חצי פנסיון אז גם לערב. כך התנהלתי מול לאונרדו קלאב באילת. בכל מקרה יש חנות טבע באילת שמחזיקה את הלחמים ללא גלוטן. תבדקי מול המלון עם השף או סגן השף אם יכולים לרכוש לך. תהני מהחופשה.

nmb

New member
מלון דן

במלון דן אין צורך להביא כלום!! יחס מדהים, הרבה אוכל מהמזנון מותר לאכול ובנוסף יש לחמניות, פיצה, פנקייק, קוסקוס, פסטה ומלא דברים טובים..

JUL15

New member
מסעדות ללא גלוטן באילת

היינו בחג ונהננו מאד במסעדות הבאות: במוזס- המבורגר בלחמניה ללא גלוטן, פירה מעולה (לצערנו לא צ'יפס). באל גאוצ'ו - יש מבחר מנות ללא גלוטן. ניכר שהם מכירים את הנושא .היינו בחג והיה עמוס מאד אז הם הציעו לא להזמין צ'יפס כיוון שהם צריכים לטגן בנפרד וייקח הרבה זמן. אל פאסאדור - מסעדת בשרים בעיקר. היו מאד נחמדים והמלצרית הלכה לשאול כל פעם במטבח לגבי מרכיבים של כל מנה/רוטב וכו'. יש כמובן את הג'ירף שלא הספקנו, וקראתי פה גם על שיפודי הבוסתן במלון דן רק שהיא היתה סגורה ברב הזמן שהיינו בגלל החג אז לא דגמנו. במלון עצמו אני בטוחה שהם ערוכים לכך כדאי רק להודיע לפני שאת מגיעה, וגם ביום ההגעה בקבלה. אם אתם מתכוונים לצאת מהמלון למשך היום (לחוף הים) הייתי מצטיידת בקרקרים/לחם או דברים שאוהבים. אנחנו אכלנו ארוחת בוקר (הכנו לבד, היינו במלון דירות) הצטיידנו במזון קל למשך היום (סנדויצים, ביצים, נקניקיות חטיפים וכו) ואכלנו ארוחת ערב מוקדמת. היה נהדר החסרון היחיד היה שבמסעדות החוף לא יכולנו להזמין כלום. מבוגרים אולי יכולים להנות מסלט וחביתה בלי הלחם. לא ניסינו (אצלנו הצליאקית בת 9, חדשה בתחום, ואנחנו לא אוכלים על ידה דברים שהיא לא יכולה ומאד אוהבת) תהני המון

מקסימים!!! תודה רבה על כל התגובות.....

אעדכן את רשמיי מאילת כשנשוב. שוב, תודה לכל תגובותיכם.

amysh

New member
אחח.. איזה מלון , חלום...

לא רק מבחינת האוכל אלא בכלל, מלון מפנק במיוחד. תקראי את ההמלצה שלי מהקיץ שעבר (2010).

למעלה