אילת, סופ"ש זוג+2, פלמירה/קראון...?

אילת, סופ"ש זוג+2, פלמירה/קראון...?

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, עצות טיפים יתקבלו בברכה זוג + בן 7 + בת 3, סוף שבוע באילת באוגוסט (אין קייטנות ואין בית ספר), קיבלנו הצעות מחיר כמעט זהות עבור פלמירה וקראון פלזה, מה עדיף ? רוצים משהו קרוב למרכז, טיילת וים אבל מלון שיהיה בו כיף שלא צריך לצאת ממנו + צוות בידור המתאים גם לילדים... הרבה פרטים אבל אולי זה יעזור לעזור
רבה

שמר2

New member
יכול להיות שאחד הוא על בסיס

לינה וארוחת בוקר (קראון פלאזה) והשני על בסיס חצי פנסיון (פלמירה)? פלמירה הוא מלון 4 כוכבים שמתאים מאוד לנופש משפחתי עם ילדים: אוכל טוב שילדים אוהבים, צוות בידור מתאים מאוד, וצורת מלון קומפקטית וידידותית לנופש כזה. הקראון, נמצא לא רחוק מפלמירה, וגם הוא מלון משפחות. לאחר השיפוץ הארוך שהיה בו בחורף, נאמר לי שהוא בהחלט שודרג ברמתו וברמת האוכל: חדרים גדולים עם נוף יפה למרינה, אבל בריכה קצת קטנה ביחס לגודל המלון. יש במלון מועדון באולינג, ולפעמים הם נותנים משחק חינם. שני המלונות מאוד עמוסים וצפופים בקיץ. אם אכן פלמירה כולל חצי פנסיון באותו מחיר כמו הקראון על ארוחת בוקר, הייתי הולך על הראשון.

שמר2

New member
אז הקראון

אבל הוא מוביל בהפרש קטן מאוד. בכל מקרה השיפוץ הדי נרחב שנערך שם, הופך אותו לאטרקטיבי.

לגביי רמת המלונות

מלון קראון פלאז'ה (5 כוכבים) מאפשר עד שני ילדים(2-13) חינם על בסיס לינה וארוחת בוקר ולכן יוצא שלמשפחות הוא משתלם יותר ממלון 4 כוכבים... אני אישית הייתי הולכת לקראון פלאזה אם זה באמת אותו בסיס פנסיון באותו מחיר ..

למעלה