אילת עיר נקיה

mivzak

New member
אילת עיר נקיה

איזה כיף בראש חושפי השחיתיות בליכוד עומדים שני אילתים משלנו ואין ספק שזה מעיד על תרבות שלטונית נקיה באילת. סתאם.... אז האדונים שכטר ומזגיני מעניין אם הייתם חושפים את אותם שחיתויות במידה והאינטרסים שלכם לא היו נפגעים........ ולמה לרוץ לרמה הארצית הרי לשניכם יש חומר על שחיתיות בעיר אבל הבעיה איתכם שהחומר מפליל גם אותכם..... אז אני מציע בתור התחלה שתתחילו להחזיר חובות של אנשים באילת שאתם חייבים להם ואחר כך עוד נראה...... ואולי אפשר לבדוק את הספרים של עמותת העצמאים בתקופה ששכטר עמד בראשה ואת הספרים של עמותת נפגעי המשכנתאות של בני מזגיני את דרך קבלת ההחלטות שם החל מהמשכורת שמזגיני מקבל דרך הרכב שנקנה לו איזו תפקידים ממלאים בני משפחתו בעמותה אז אולי אין לנו מלון סיטי טאוור באילת אבל רבותי יש לנו דברים לא פחות עסיסיים

הרעש סביב בלומנטל, כדי להשתיק גנוסר

שטויות במיץ עגבניות, על מה הרעש וההמולה, על לילה במלון ששולם ע"י חבר כנסת זה או אחר. במה התקשורת מתעסקת בחשבונית ההובלה של איזה עמדי, או בעלות לינה של איזה חבר מרכז, הכל בולשיט והכל סערה בכוס מים. כל הרעש הזה נולד ונוצר כדי להשתיק את הכסף הגדול, את מאות המליונים של אויבנו שאיש השב"כ לשעבר וידידם של צמרת מפלגת העבודה עשה בהם ולמענם. כל הרעש על הלילה במלון בא למנוע שאלות אמיתיות לגבי האינטרסים הכלכליים של השמאל בארצנו וכיצד זה השפיע על מסירת הרובים לאומה הרוצחת בנו. את מי מעניין בכלל שכטר ומזגיני ובלומנטל יחדיו, כאשר הרצוג שומר על זכות השתיקה בנוגע לעמותות ברק מלפני שנים רבות. וביילין והשמאל מקבלים הזנה לווריד מחבריהם בשמאל האירופאי המכוון את צעדיהם נגד מדינת ישראל. מתי תבינו שהכסף הגדול בארץ זורם לכיסי השמאל, 28 מליארד שח לקיבוצנים, זה הסכום העיקרי, ולא הגרושים שמקבלים בש"ס או בהתנחלויות. הזיהום אינו במרכז הליכוד, אלא בשתיקה של הממשלה מול ייבוש הכנרת וזיהום הנחלים וכלובי הדגים ע"י האוליגרכיה השמאלנית, זו של מחתרת אוסלו. זו השחיתות הגדולה, וכל הרעשים האחרים מנופחים ע"י התקשורת בלי שום פרופורציה וכל מטרתם להשכיח מכם את הפושעים האמיתיים.

pilovich shahaf

New member
יאיר בן משה: אל תשכח ל...

היכונו למופע האימים של ברק !! לפי הפרומו שהגישו לנו הערוץ השני לגבי הראיון עם אהוד ברק, הרי שב- 19:00 צפוי לנו קטעים מ- "מופע האימים של ברק". לא להחמיץ. אני מציע למכורים/לאספנים שביניכם להקליט את הראיון הזה, הוא ייכנס ככל הנראה להסטוריה של הארועים הביזאריים של הפוליטיקה הישראלית, מאז ומעולם (וידיח משם את הרב בא-גד ואת שמואל פלאטו שרון, אה וגם את ´המנורה שתאיר את כל רמת גן´ של מרידור).

מה שהיה מגניב בראיון

היה שהוא עצמו הזכיר את עניין גינוסר. לך תדע, אולי הוא קרא את התגובה של יאיר ואת מה שאתה כתבת, אז זה הזכיר לו להזכיר את הפרשה...

pilovich shahaf

New member
ציטוטים נבחרים מהראיון...../images/Emo124.gif

ציטוטים נבחרים מהראיון עם אהוד ברק...@ עבר עריכה לאחרונה בתאריך 04.01.03 בשעה 21:46 היום ה-4.1.03 בשעה 19:00 נערך ראיון, עם ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק בערוץ 2 בתכניתה של שלי חיימוביץ´ ומראיין אורח רזי ברקאי, ולהלן ציטוטים נבחרים...:- 1. הזרה לפוליטיקה- "אין תכנית ולא היתה לחי תכנית לכאמביק, אני בפסק זמן בכל התקופה הקרובה". 2. השיחה עם מצנע-"ברווז עיתונאי, פרומו לראיון שלך בשבת...". 3. המלחמה בעירק- "צריך להיערך לקראתה, הסיכוי הוא נמוך והסיכון הוא גבוה אם זה יקרה...". 4. טרור- "חובה להוריד מהמפה שליטים נגועים בטרור...". 5. אחרי המלחמה- "אין ספק שיהיה נוף אחר אחרי המלחמה". 6. עראפת- "אין מה לדון עם עראפת". 7. מה הכיוון- "צריך לאמץ את הרפורמות על פי תכנית בוש, לא על פי מפת הדרכים של הוודראט". 8. מלחמה בטרור- "ללכת ללחימה בטרור ולהפרדה חד צדדית כתכנית חרום". 9. נתניהו ושרון נתנו 13% מהמדינה בפועל, אני כלום". 10. שיחות- "להפסיק את השיחות החד צדדיות וללכת למלחמה בטרור". 11. עראפת אמר לי אחרי קמפ-דויד-"ברק אתה יותר גרוע מפרס ונתניהו, אז שרון לא היה, אתה ברק מדבר על הכל ולא נותן כלום וכל העולם אוהב אותו...". 12. מה שקרה פה זה שלושה דברים...:- א. קמפ דויד- "הליכה לרחוק במשא ומתן". ב. 11 בנובמבר-"פיצוץ התאומים". ג. התנהגות בזמן פיגועים- "משתפי פעולה עם הטרור כל הזמן היה הליכוד, הליכוד הם סוכני זריעת פחד. מנהיגי הימין הם סייעני הטרור הפלסטינאי, הם עמדו בככרות ועל הבמה בככר ציון ורקדו על הדם". 13. אחרי הבחירות- הממשלה שתבחר לא תאריך יותר משנתיים...". 14. "ממשלה בראשות הליכוד לא תהיה מסוגלת להתמודד עם תכנית בוש ומפת הדרכים". 15. על מיזנא/מצנע-"איש מוכשר, אמיץ מאוד, מעמיק מאוד, איש ישר תוכו כברו, מנהיג הראוי לעמוד בראש המדינה". 16. "הדבר המושחת שבליכוד זה ידוע". 17. גדר הפרדה-"נפגשנו אני ושרון במסדרון אחרי הבחירות, ואמרתי לו, "אריק תשמע, עכשיו יש 70 הרוגים כשיהיו 700 הרוגים", אתם תבנו גדר הפרדה". 18. מה אתה עושה בחו"ל- "אני עובד, מייעץ לחברות גדולות בחו"ל..". 19. פרשת העמותות- שירי, טל זילברשטיין, דורון כהן והרצוג- "פרשת העמותות זה לא אותו דבר, כאן לא נתנו שוחד, זה לא אותו דבר, בנימין נתניהו התחיל עם זה עם נתניהו טוב ליהודים, והחברה שלי המשיכו, לא ידעו, שלחו מכתבים, לא הם לא שמרו על זכות המדינה אצל מבקר המדינה, כשהיועמ"ש התחלי בהליך הפלילי זה משהו אחר...". 20. יוסי גינוסר- שרלטן זה מה שזה, כתוב שקצין בכיר הזהיחר את ברק וברק לא שמע לו". 21. יוסי גינוסר- ,אותו קצין בכיר היום משוחרר ועובד ונמצא בקשר עם הפלסטינים, שלחתי אותו עם אחי, אחי לקח אותו..." 22. מיכל ברק{הבת}-"אבא שלי לא עליב ולא עציב". 23. "הכרעת בן גוריון בנושא החלוקה גרמה להקמתה של המדינה". 24. מר"צ- "מר"צ של היום זה לא מר"צ של שולמית אלוני ורובינשטיין, ששיתפו פעולה עם רבין, מר"צ של היום לא שיתפו פעולה, השמאל לא הופיע לבחירות כמחנה השלום בשעת מבחן, מר"צ לא שיתפה פעולה מבחינה ממלכתית". לסיכום: @ זהו הציטוטים הנבחרים שרשמתי במהירות תוך כדי שמיעה. @ לדעתי הציטוט הכי נבחר מכל 24 הציטוטים שרשמתי זה, ציטוט מספר 21...:- @"שלחתי אותו עם אחי, אחי לקח אותו..."@ האם נפלט או שהוא אמר זאת במתכוון?? @ ימים יגידו...!! "המוסד חוקר !! פרשת תיק גינוסר = תיק עראפת !!" http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5147&forum=gil&omm=29&viewmode=threaded

למעלה