אילת -שבוע 10

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת -שבוע 10 אז שבוע עשירי לסדרה מרתקת ובוגרת יותר מגאליס: (לא כולל גאיליוסי , אוקיי?)

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 36
עומרי מתחיל לחשוד .. מה הוא יעשה?
&nbsp

צחי, נוס אל המדבר מזעמה של דנה, כי את החיים עצמם שכחת.
תום לא אוכלת. תגידי תודה שאת לא בנעלמים. חברה שלך שירה מבינה מה זה שיימינג. (וגם חברה שלה לירון). תירגעי, זה ערבי די מפחיד, אל תנסי אותו. טלוויזיות, טלוויזיות. לא, תום, לא... את לא מבינה. טוב, אז אולי הוא שחקן טוב.

ניסן, תתעורר. מה קרה לך? אתה נשמע כמו יותם. רגע רגע רגע, חשבתי שדיברנו על איתי שגב. למה ניסן מחקה את אסף אשתר? כי אני לא הבנתי: הוא שאל אם לארוחת הבוקר אין ריבה? או שהוא שאל אם לארוחת הבוקר, הנרי - בא? כי זה לא אותו דבר! אלו שני דברים שונים לגמרי! יפה, ואז שואלים 'תגידו, אין ריבה?', הבחור הולך, וניסן שואל מה הוא כבר אמר. אגב, למה אני שומע ברקע "ארץ טרופית יפה" בלועזית? שוסי, שוסי! אני רואה שלפחות האימונים אצל מאסטר טאמאקי עזרו. קקה? גם אצלך יש בעיות בחומר המשלשל? אני לא חושב שהבנת... אני לא חושב... ניסן. ניסן, לפחות קח איתך את הבורח מדנה.

היי, אז מחר יש לי יום הולדת. אלפרד העכבר בעייתי עם הקרינה? מה היא ניסתה לעשות? שרשרת.

אמרתי לכם שהוא נס מדנה. ניסן, אתה בטוח שאתה מבין את מאסטר טאמאקי? נוס מדנה, נוס. אבל היזהר לך. עבר על ספר החוקים. לא, לניב הוא לא שבר. אבל לדנה החיים עצמם כן! וזה מעצים את מסדר שבורי הרגליים, המסדר שליטמן מפקד עליו. הוא גם מכניס אנשים בכפייה, הוא כמעט הכניס את לילה לשם אחרי שהיא רק העמידה פנים ששברה!

יופי, עומרי. כן, תום עם קרני ולכן היא לא עונה. רואים? זה משיבון נהדר ומסביר. לא 'אני ישן תשלחו וואטסאפ'. יופי, עומרי.

חנונים במדבר. צחי מאוד גס. לך ותתחיל עם בחורות כבר! כן, בדיוק, צחי! שברה את הרגל! אתה מבין?! אתה מבין מה עשית?! לך, עונה הבאה ליטמן בא, צריך להכין את כל אילת למכה הזאת! אני הייתי כבר בסרט הזה! זוגיות מוזרה יש להם. אכפת לו מדנה. מאוד. אתה והיא, אתה והיא. וחס וחלילה שאויב המועדון יגיע. זה כמו ללמוד עם שוסטק. הוא עושה מדיטציה, זה בשביל להירגע!!!!!!!!!!! בית? איזה בית?

ההשפעה של דישי. מנהיג מלידה. הוא נבחר גם אם הוא לא מתמודד, לא ידעתם? בטח בטח, חומר מעכב. כן כן, אמיתית. כן, עומרי, תקשר בין לבין. השרשרת. השרשרת. לא, אם היא לא מצילה את קרני אז היא נוקמת בזוהר. קרני, איזו חמודה את כשאת צוחקת וצינית. מה לא? מה הבעיה שהוא יגיד שניסה? תיזהרו, אנשים פה עושים דברים מוזרים בשירותים.

אוי, הקולה. מה? רק רגע... אמרתי לכם שהם ייפגשו. לא, נו, אידיוט...

עומרי יתעלף. נראה לי. הנה זה בא, כמו הפרסומת. ביי, עומרי.

אוי, איזה קטע. אבל אתם יכולים לעצור דברים...

עומרי, אתה חרא גיבור. כן, מה עם השעון... לא, קרני, זה מאוד לא סביר.

לא, צחי, לא. אתה רואה, להוגו היה מצפן, והוא היה יודע לא לעשות את זה. איתי שגב לא יעזור לך עכשיו! או, חכה עם העונש על הרגל של דנה. עוד לא התחלנו בכלל! ואל תקרא לכלבה קאיה! לא יעזור לך, פגעת בחיים עצמם!

איך הם תמיד במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. בערך.

יופי, עומרי. אבל למה אתה צריך את זה?

צחי, אני חושב שזה עדיף על הזעם של דנה. היי, שוב איתי שגב! הדתה באילת? אלוהים הוא חנון? כן, הוא ממש מטומטם. רואה, להוגו זה לא היה קורה... לא, זה סימן להברחה... וואו, ההברחה הזאת עזרה ליותר מדי אנשים. או שמדובר בעוד יום עם הברחה. מה בדיוק שתית, צחי?!

אוי, ניסן, מטומטם. היי, עופרי. מה קורה?

מי בוחר את הפסקול הזה? נפלא. אה, שמת מצלמה בפנים. יפה, עומרי. זה נפלא. אז בפרק מחר אני חוגג יום הולדת. בינגו, עומרי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מגעיל
לאן הגענו בסדרה הזאת??????? עכשיו שותים שתן???
מגעיל אותי לחשוב על זה ..
&nbsp

נווה עשה גרוע מכך בגאליס
אה! רואה? הם אולי סדרה בוגרת אבל שותים שם שתן!
&nbsp
אז מה הסדרה הכי טובה (חוץ מכדברא ונעלמים)?

שיר m

Well-known member
יש ברשת
התחלתי לראות ופתאום ראיתי דברים שלא היו בפרקים הקודמים... הפסקתי מיד

שיר m

Well-known member
פרק הזוי
עומרי חכם. היה מצחיק הקטע של ההתעלפות אפילו שהיה ברור שזה יקרה:)
&nbsp
ניסן משעשע. נחמד שהעלילות נוגעות.
&nbsp
השעון! הא! נראה אותך מכוונת שעון קוקיה גברת יעל!

פרק 37
אז מה עומרי יעשה עם מה שגילה?
&nbsp
האם קרני תגלה?
&nbsp
נועה תצליח להשיג את ההשקעה של ריץ'?
&nbsp
והאם צחי יודה שהוא הפושע?

מועדון הרגליים השבורות של ליטמן וזילברברג
חמודה, עופרי. עוד סימן? וואו, מעיין יפה. מזכירה את מי-רן. אוי, איזה מזל שצחי שבר לדנה את הרגל. ועם קצת תקווה גם זוג אחר יתאחד מזה. אולי הרגל תתן לה עוד תפקידים. נכון? אוי, חולה על הצחוקים שלהם. את לא מעודכנת, עופרי. ממש בא לי שהם יתנשקו כבר. מעיין צדקה כשהיא תיארה את עופרי וניסן כ"עוד רגע הם ביחד אבל לא". איזה זוג חמוד ויפה. לא, ניסן, אני יודע לאן זה יילך!!!!!!!!!! לפחות הפקק לא עף לה לעין. זה בטח סימן. למה אתה מקשיב לטבח יפני? למה?!
&nbsp
אה, איזה קטע, גם תום עשתה את זה. מה יפהפיה נרדמת, שכחת את השיר? ברור, קרני יצירתית, טיפוס לילה. לא יודע מה היצור מתכנן היום. לא, הוא מביא מלא כסף דווקא. בטח, בטח, עומרי.
&nbsp
מפחידה, הדיקטטור הקוריאני. דין, סתום. לא, לא כואב לי על דין בכלל. אם הוא מאוהב בנועה אז שיסתום. כן, עדן ממש ישמח.
&nbsp
אוי, נתי המסכנה. הבצל. כולנו רגישים. ניתקו חשבון גז. אבל נתי לא יכולה לבכות. נתי, לא שמעת שלא שואלים אדם איזה תכניות זדוניות הוא עושה כשאת לא יודעת?! לפעמים לנתי יש שיער ממש לבן. אוי, נתי. למה תמיד הסצנות שלהם הכי מרגשות? כן, גם לרובי היה לב טוב! לא עובד עליי הקטע הזה!
&nbsp
איפה לילי וקטן, אגב? היי, אסמארה. מעניין מה תהיה הטובה השלישית. היי, הקריין האיגניס!
&nbsp
הרבה זמן לא ראינו את המנהלת וינקר. התגעגעתי לחמודה. למה לא שואלים את דין איפה מבלים? נועה, תשגיחי עליו. תשגיחי! יאללה, נראה! לא קשה לה, תאמינו לי. מעניין מה הוא חושב. נרי.
&nbsp
מה קרה לו...? מבחן, שתודה ששברת לדנה את הרגל! כן, זה לא נכון. כן, הפוך. לא משנה, צחי חזר בתשובה וזה לא טוב. כן, תספר לה והיא תהרוג אותך. החיים עצמם.
&nbsp
נתי נראית כל כך יפה בבגד ים. איך לא מתחילים איתה… איך לא קונים לה ארטיק?! נתי והאלוקות. אוי, נתי. איזו טובה את. נתי, גם לנדבי את מחרטטת בצורה יפה כל כך? או... מעניין. אל תקלל, ריץ'. אה... ידעתי שזה אומר משהו על ארוחת הערב…
&nbsp
תום, בחייאת. לא יעבוד. משהו בשעון. משהו בשעון. ובנעלמים. זה עובד אחלה בנעלמים.
&nbsp
אז מה אתה עושה היום, עומרי… מה קרה שם?
&nbsp
פיראס, איזה מין ערבי אתה?! שריפה! תאשימו את הערבים!
&nbsp
בוא, יאללה, צחי, תודה בפני דנה החיים עצמם על מה שעשית לה! צחי, הכול באשמתך. איזה מין שליח ליטמן ניב? מי מפחד מרגל שבורה? יופי שהורדת את הכיפה.
&nbsp
הפתעה, חבר'ה, הפתעה... תראו כמה טוב קורה לנתי… ריץ' תמיד מרגיש מקופח. אוי, מטפלת מדהימה.
&nbsp
עומרי, אתה סתם מטומטם או שזה מתוכנן? טוב, חברה היחיד של יעל זה אלפרד העכבר. הוא מצטרף למני, ברכה, גליליאו, ורוברטו. אוי... זה לא אלפרד. חטיפת עכבר, אדוני המאבטח! לקחו אותו! מה זה אומר? לא הבנתי, אז מה זה אומר על המצפן ועל המחלה?להזריק תרופה למישהו בריא... עלול ל... מה? להחזיר את המחלה?

שיר m

Well-known member
לא לקחו אותו
העכבר, כאב לו אז הוא הצליח איכשהו לברוח ונשרף לעד בטוסטר או מה שזה לא יהיה המכונה שהיתה שם
אלפרד היה חולה
היא הזריקה את התרופה לאח הבריא, ועכשיו כולם חולים
אולי הננומגנטים נמשכו למגנטים של אלפרד או משהו-P
&nbsp
באמת איך אף אחד לא קנה לנתי ארטיק. (אננס, אננס!)

שיר m

Well-known member
אוי לא!
אולי כי הוא אח? אולי היא תזריק לתום? אההההההההההה לאן זה עוד יתדרדר!

למעלה