אילת!

דודי ק

New member
אילת!

חבר'ה אם יהיה מזג אויר טוב אני כנראה ארד לאילת בסופ"ש רציתי לדעת שיטות ומוקומות דייג טובים וקרובים למרכז ששם אני אהיה איזה פטיונות איזה דגים מרחק וכולי.... תודה! פעם דייג תמיד דייג!!

seafox

New member
צור איתי קשר באישי,או אייסיקיו או

משהו כזה.

ronya11

New member
אילת - מידע

מקומות מועדפים לדיג באילת, פתיונות מומלצים וכ"ו. רוני

דודי ק

New member
הצילו אנשים!!

בבקשה מי שיודע שיעזור השאלה היא: רציתי לדעת שיטות ומוקומות דייג טובים באילת וקרובים למרכז ששם אני אהיה איזה פטיונות איזה דגים מרחק וכולי.... תודה!!!

seafox

New member
בנאדם,אתה לא יודע לקרוא?תפנה אליי

באישי. אני אילתי!

seafox

New member
אלא אם כן,אתם רוצים שאני אסביר כאן,

למרות שזה בכלל קשה להסביר כאן על אילת.

seafox

New member
אוקיי.

מבחינת מקומות טובים: קרובים למרכז באילת-הכל! מקסימום זה לא יותר מ10 דקות נסיעה לאותו מקום. מה זה הכל?הלגונה החדשה(רולר-פילוטה),הגשרים של הרודס(בוס פילוטה),השוברי גלים ליד מלון הרודס גם כן(בוס פילוטה,רולר פילוטה,בולונז בצק),חוף הדייגים (מפרץ השמש)(כל מה שעולה על רוחכם...בלון,חי,פתיון רקוב,טרי...הכל-השאלה רק מה ייצא...ואין לי מושג מה ייצא,אבל יכולים לצאת דברים טובים...או שלא
),המרינה(בוס-בצק,רולר-גמברי,סבידה או פילוטה),פּאָגוׁ-פּאָגוֹ(בוס בצק\פילוטה,רולר בצק\פילוטה),ליד מלון קיסר(רולר-פילוטה,סבידה גמברי,בולונז-בצק),אם יש לכם חברים או קרובי משפחה עם סירה אז כל מקום עם חי,מת,וחלקי דגים,או אפילו בז´ורז´רה,ושמעתי שיש אנטיאסים ליד הנמל...אבל רק שמעתי, יש את חלקת החוף הקטנה מאוד ליד ק.צ.א.א ששם דגים הרבה עם בולונז או בוס ומביאים הרבה ארסים (תשאלו את לייזר..אני אף פעם לא הלכתי לשם כ"כ לדוג הוא כן
)... לא טעיתי בהגדרה של הבולונז נכון? רולר עם מצוף לא? תהנו.

למעלה