אילת?!?!

zivv10

New member
אילת?!?!

הי! יש לי כמה שאלות כלליות??? חבר שלי קיבל לאחרונה סופ"ש לאילת מהעבודה מיום חמישי עד שבת לניצול מתי שירצה, ובגלל שלא הייתי במקום שנים ( מאז הטיול השנתי בבי"ס...) יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו... 1. סוף השבוע הוא במלון נובה, איך המלון? מישהו מכיר? איפה הוא ממוקם? 2. האם כדאי לטוס לשם או לסוע ברכב? 3. האם אפשר להסתדר באילת ללא רכב? 4. מתי הכי כדאי לסוע? תודה מראש למשיבים...

שמר2

New member
מלון נובה מלון נחמד ולא יותר

נמצא באזור המלונות הקטן" בכניסה לעיר, קרוב לתחנה המרכזית. יש לו בריכה גדולה, אוכל סביר מאוד וחדרים די גדולים (חלקם סוויטות) אבל מבחינת מיקום ונוף, הוא לא י יודע מה - מה שכן המחיר מפצה על כך לרוב. לגבי רכב באילת: אין ממש צורך, או יותר נכון לא צריך להסחב אתו במיוחד, מה עוד שגם באילת יש בעיות חניה.

התארחתי בנובה פעמיים

נחמד מאוד... אך בניגוד לקודמתי ומהיכרותוי עם הבריכה- היא קטנטנה ועמוסה בילידם , חמה ולא ממש נקייה. האוכל טוב מאוד ובערבים יש המון מופעי בידור. אם אתם 35+ גם תהנו מהם
חדרים טובים מאוד, אבל לבקש עם נוף לבריכה ! אני קיבלתי פעם אחת נוף למזבלה שמאחורי המלון וזה לא היה כ"כ כיף בלשון המעטה

תשובות:

נובה מלון עממי בכניסה לאילת...לייד העיירה והמשטרה. החדרים הזוגיים אינם פונים לבריכה .כדיי לקבל נוף לבריכה יש להזמין סויטה בתוספת מחיר לזוג.(משפחה עם 2 ילדים מקבלת אוטומטית סוויטה) לטעמי האישי פחות מתאים לזוגות יותר למשפחות. לגבי הגעה לאילת בטיסה -מפנק ביותר!!! (אך מדוע לא להשקיע את הכסף במלון יותר טוב?) ניתן להסתדר באילת ללא רכב יש מוניות בשפע במחירים סבירים. לגביי מתי הכי כדאי לסוע ..אם אין לך התחיבויות עם ילדים.. אמצעי השבוע שקטים יותר (א-ה) אשמח לענות ולעזור בכל שאלה

zivv10

New member
הי! עוד שאלות...

הי! המלון אינו נתון לבחירה זה המלון שנותנים מהעבודה וגם זה שזה סופ"ש אינו נתון לבחירה. אשמח לדעת עוד כמה דברים - מה המרחק מהמלון לחוף?? האם ניתן ללכת לשם ברגל? מה מומלץ לעשות בשהיה באילת למשך 3 ימים? תודה!

galya13

New member
מנשל"שת: איזה מלון הכי מומלץ באילת

למשפחה עם תינוקת בת שנה וחודשיים? משהו טוב שיש בריכה לפעוטות ואיזהשהי פעילויות לידלים וא משהו בסגנון. אבל לא יקר מדי.

למעלה