איל, איפה אתה?

saritoosh22

New member
איל, איפה אתה?

הקשבתי לך והלכתי לראות את בוראט. עוד הרבה זמן שאני לא אסלח לך על ההמלצה הזו. התמונה המזעזעת של בוראט והעורך הולכים מכות ערומים עדיין מזעזעת את נשמתי וכמעט והרסה לי את חיי המין קליל. מעבר לזה, סרט גזעני ושובינסטי ברמות מזעזעות, כאישה יהודיה פשוט נעלבתי מהסרט. ולא הבנתי מה הקטע לדבר עברית במקום קזחטנית? מי מבין בכלל שזה עברית ולא קזחטנית?
 

saritoosh22

New member
כן, אני רצינית.

סרט מזעזע, מבחיל והעלילה לא מתפתחת לשום מקום, הסרט כאילו עומד במקום מאוד רדוד. הקטע של היהודים בכל משפט רביעי לא ממש מוסיף והקטע של המכות מזעזע! (אני חוזרת על עצמי, עד כדי כך אני מזועזעת).
 

סלסרו

New member
אני, וכל הקולנוע, נשפכנו מצחוק

בפרט בקטע ה"מזעזע" הזה. you need to lighten up.
 

saritoosh22

New member
ובקולנוע שאני הייתי 8 אנשים יצאו

באמצע, כולל הבעל הפרטי שלי. אם היית מכיר אותי היית יודע כמה אני קלילה, אבל זה היה דוחה!
 
טוב, שמתי ../images/Emo61.gif ובאתי...

אני מסכים איתך שהחלק הזה היה קשה לצפיה- לי בעצמי היה קשה להסתכל עליו. (אני זוכר את כל האולם צוחק, ואני רק ממלמל "אני לא מאמין שהסכימו בקולנוע לשדר את הסצנה הזאת..."). למרות שמיד אחרי ה"קטע" שבו הם הולכים מכות- היציאה שלהם מהחדר אל המעלית ואל אולם הכנסים בהחלט הייתה משעשעת. אני מבין את הביקורת שלך כלפי הסרט, אבל זה בוראט,אני מניח שהלכת לסרט מבלי להכיר את הדמות קודם. הידידה שבאה לראות איתי את הסרט הייתה באותו המצב וגם לא ממש ידעה למה לצפות, אולם למרות ההלם היא נהנתה מהסרט,ואפילו המליצה לחברים ששקלו אם ללכת- שלעשות זאת, כי הקטעים שמצחיקים בסרט-באמת באמת מצחיקים. בסך הכל בוראט זו דמות שבאה בסך הכל להיות ראי של החברה. בין אם מדובר באנטישמיות שטבועה באמריקאים והוא מוציא אותה החוצה, בין אם ירידה על הומואים,נוצרים ונשים כולם אצלו חוטפים, וזה מה שיפה בדבר. (ולכל קטע של "ירידה" יש משמעות,הוא בעצם "מוציא מהארון" בהרבה מקרים את הדעות האמיתיות של בני שיחו). אף אחד לא יכול לבוא אליו בטענות, או שבעצם, אלה שבאים אליו בטענות תובעים אותו כרגע בבימ"ש. אני חוזר על מה שרשמתי בביקורת שלי על הסרט: "מדובר באחד הסרטים היותר לא מציאותיים שראיתי בחיים שלי, משחקן ללא גבולות", "הסרט שראיתי היה גדול, משעשע, מגעיל,מקורי וקורע.." ולמרות זאת, אני מצטער לשמוע שלא נהנית,ושבעלך יצא מן האולם. למעשה, זאת פעם ראשונה שאני שומע שאנשים יצאו מהאולם (אצלנו העמידו שומר כדי שאנשים שקנו כרטיסים לסרטים אחרים, לא יכנסו "בטעות" לאולם שבו כל הכרטיסים היו מכורים מראש...).
 
למעלה