איל למנוע שמנוניות בשיער ..

crema61

New member
איל למנוע שמנוניות בשיער ..

אחרי יום יומיים השיער שלי מאבד מהזוהר שלו והופך להיות שממנוני
יש שמפו שיכול לעזור לי כי אני עושה מחליק ולא בא לי לשרוף את השיער כל יום או יומיים

שמפו לשיער שמנוני

שלום
&nbsp
תוכלי להשתמש בשמפו יבש לספיחת השומנים מהקרקפת. שימי לב לא להגזים בשימוש איתו - שימוש מופרז עלול לגרום לגירוי של הקרקפת.
בנוסף אני ממליץ להשתמש במגן חום על השיער לפני שימוש במחליק.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

crema61

New member
מה הכוונה מגן חום?

אני משתמש של נטורל פורמפולה השחור מסופר פארם לפני החחלקה אבל זה לא ממש עוזר
מה זה השמפו היבש הזה

שמפו יבש ומגן חום

שלום
&nbsp
אני לא מכיר את המוצר של נטורל פורמולה. מגן חום לפני מחליק/פן יש למגוון חברות ביניהן פול מיטשל, מון פלטין ועוד.
שמפו יבש הוא ספריי המכיל מעין אבקה אשר סופחת שמנוניות מהקרקפת ונותנת לשיער מראה חי יותר לאחר מספר ימים ללא חפיפה. כמובן יש לשים לב לא להשתמש בו לעתים תכופות מדי על מנת לא לגרום לגירוי בקרקפת. בסופר פארם יש שמפו יבש שנקרא בטיסט. שמפו יבש של חברות מקצועיות יש לשוורצקופף, אוסמו ועוד.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

trilliane

Well-known member
מנהל
לחפוף לעתים קרובות יותר... השומן מופרש מהקרקפת

כך שטיפול לשיער לא יעזור, ואם יש לך קרקפת שמנונית (כמוני) זה מה שיש לך, בדיוק כפי שיש אנשים עם עור יותר שמן בפנים ויש כאלה עם עור יבש יותר. לפני שנים התייעצתי בנושא עם רופא עור בכיר והוא המליץ לי לחפוף יום יום (בשמפו שמיועד לחפיפה יומיומית, לא שמפו לשיער שמן). בפועל אני מתעצלת ולכן לרוב חופפת כל יומיים-שלושה (משתדלת יום כן יום לא, לפעמים מתעצלת).

crema61

New member
הוספתי סרום שמן ארגן..

למעשה יש לי כמה סוגים על מנת לתת ברק וזוהר לשיער כי אחרת המחליק השיער שלי נראה חלש , דק וחסר נוכחות. הוא אפילו מאבד מהצורה שלו ..
והסרום חוץ מלשמן את השיער לא עושה כלום..
מרגישה יאושש

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מבינה; הוספת שמן ובמקביל את שואלת איך למנוע שמנוניות?

אם השמן לא עוזר מלבד שימון השיער ואת לא רוצה שיער שמנוני, לא ממש הבנתי למה את משתמשת בו...

&nbsp
אם את מחליקה את השיער והוא נשרף בגלל זה, אני מניחה שזו הבעיה... אין לי ניסיון אישי, יש לי שיער חלק (ודק ובהיר, לכן הוא אף פעם לא "מבריק וזוהר") אבל אני לא "מתעללת" בו משום בחינה שהיא (לא צבע, לא פן, לא תלתול) ולכן הוא בריא, פשוט טבעי כמו שהוא, לטוב ולרע. אני חופפת בשמפו רגיל + מרכך ומסרקת ב-Wet Brush (היא עדינה יותר, לא קורעת את השיער) וזהו, לא מתעסקת מעבר לכך.

סרום לשיער

שלום
&nbsp
יש הבדל בין סרומים שונים. עלייך למצוא סרום איכותי המתאים לשיערך. ייתכן שהסרומים שאת קונה כבדים לך מדי.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

חפיפה תכופה

שלום
&nbsp
אני חולק על דעתו של הרופא. חפיפה תכופה מגרה ומייבשת את הקרקפת וגורמת לה להפריש עוד סיבום, אשר נותן תחושת שמנוניות בשיער. מה שכן מומלץ להשתמש בשמפו המתאים לקרקפת שומנית.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

trilliane

Well-known member
מנהל
להפך! לכן משתמשים בשמפו עדין לחפיפה יום יומית

דווקא שימוש בשמפו לשיער שמן עושה את מה שכתבת, כי הוא נועד לייבש את הקרקפת.

שמפו לשיער שמן מייבש קרקפת

שלום
&nbsp
זה נכון. ולכן הוא מיועד רק לבעלות קרקפת שומנית במיוחד, ולא עבור כל אחת.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

trilliane

Well-known member
מנהל
ולכן הוא מגרה את הקרקפת ועושה בדיוק את מה שכתבת על שמפו רגיל

שמפו עדין לא מגרה את הקרקפת אלא רק מסיר את שומן ושומר על הקרקפת נקייה.

למעלה