איל, נעים להכיר!

איל, נעים להכיר!

לאחר שבחודשיים האחרונים התכתבנו-אני אתה ושאר חברי הפורום, התגלה לי שתמונתך מופיעה ב-local בסעיף "הרצליה" בכתבה על הודעתה הרשמית של גרמן על ריצתה לראשות העיר. לידה נמצא בחור גינג'י נחמד עם נשקפיים עגולות (בלי להעליב קצת הזכירו לי את אלו של הארי פוטר). למי שלא יודע מיהו איל, אזא איל אורון הוא סטודנט בן 26 מהעיר שרץ עם גרמן בשימתה החדשה מטעם מרצ ותומך נלהב שלה והמגן הראשי של בפורום זה-או בקיצור זהו eopeace-כולם מוזמנים להכיר את איל...

eopeace

New member
אז מי אתה?

עכשיו כשאתה מכיר אותי, הגיע הזמן אולי שתגלה לי את שמך?

eopeace

New member
אחרי הבחירות?

אם יש לך מה לומר - תרגיש חופשי... אבל כבר הזדהיתה כמורה - תן שם...

eopeace

New member
תודה אגב

אכן זה אני. מעולם לא הסתרתי את זהותי האישית או עמדותיי הפוליטיות וחברותי במטה הבחירות. אני באמת סטודנט - אני מסיים לימודי משפט וממשל במרכז הבינתחומי. אני לא הייתי קורא לעצמי מגן של יעל גרמן - אני בסה"כ עונה להודעות והשמצות שמופנות אליה בניצול הידע שיש לי בנושא. זאת כיוון שאיני מעוניין שתושבי הרצליה לא יקבלו את כל המידע הדרוש להם לקבלת החלטה מיודעת.

איזה מקום אתה?

באיזה מקום אתה משובץ הרשימה "הרצליה שלנו" והאם אפשר לקבל את שאר חברי הרשימה? תודה,

eopeace

New member
רשימה

הרשימה עוד לא נסגרה. במקום הראשון ברשימה מוצבת כמובן יעל גרמן וסגנה, יהונתן יסעור מוצב במקום השני. במקום השלישי מוצבת רות רזניק אשר פעלה רבות למען העיר ובעיר במשך הרבה שנים. אחריהם, בסדר שעוד לא נקבע, מוצבים טובה רפאל, שהיתה יו"ר ועדת החינוך בפועל וחברת מפלגת העבודה, אלי כחלון שכיהן במועצת העיר מטעם מפלגת העבודה ואני. כל זאת להיום.

למעלה