אכן כן , סיוט במלוא מובן המילה ..לילה מיותר
לילה כל כך מיותר לא היה לי בשום יום מתוך 3 וחצי שנות הבילויים והמסיבות שלי .. ערב קשקש מיותר , ערסים דוחים ומזעזעים, הפקה שנועדה שוב פעם לסחוט כסף מאנשים , או יותר נכון להעניק את הזכות כניסה למועדון במטרה של קבלת אקשן, מכות, ריבים, ויכוחים, ועוד המון דברים מיותרים.. ואם מסתכלים על חצי הכוס המלאה , אני הכי גאה בעולם , ופשוט כותב עם דמעות בעיניים מלדעת כמה שהקהל שבעצם כן הגיע לשם , הגיע אך ורק בגלל דודי שרון וג'ואל, הקהל האמיתי , האיכותי והמדהים ש-ל-נ-ו של הפורום ועוד מהמון מקומות שהשקיעו כל כך להגיע ממקומות רחוקים ולמרות שדודי וג'ואל לא הראו נוכחות יודעים להעריך את ההחלטה שלהם, יודעים מהי הסיבה לכך,רק עצם המחשבה שיש את האנשים האלה עכשיו פה מולי שאני מודע לכך והם מודים ומתוודים שהגיעו אך ורק בשביל ג'ואל ודודי,זה פשוט להתגאות באמת ! יודעים להבין, למה,מי,מה,מו כל החלטה הוחלטה,לעומת הקהל של ההפקה המזעזעת,חסרת ניסיון, בורה, ואם אני ממשיך זה לא יגמר ! היום הגענו למצב שכל אחד מחליט לקום ולהכריז שהוא "מפיק גדול במסיבות גדולות" , "זמר גדול בארץ ובעולם" ,"שף במטבח של מסעדה יוקרתית"- אבל לפי דעתי, גם בשביל להגיע להגדרה כזו או אחרת של טבח, ועד לזמר צריכים לעבור דרך מסויימת בחיים , ללמוד, להחכים, לפני ההכרזות האלה !! וכמובן, מבחינתי זה היה ערב של חינוך לאנשים שעדיין לא באמת ידעו להעריך את ההבטחה של דודי שרון וג'ואל ואת ק-י-ו-ם ההבטחה ו=ב=ג=ד=ו=ל בליין האניוסד בליזארד ! צר לי לדעת וכואב לי באמת שעדיין לא מבינים מהי איכות ב"אירועי נוער" בתל אביב , לדעת שבכל סוג האירועים האלה יש את הקהל החם האוהב והבוגר, לשבת, להכיר, להיפתח ולשתף הכל ולדון בשיחות לעניין על מהי מ-ו-ז-י-ק-ה ולא מזה "הומו, או קוקוסינל " ואז להחטיף לאותו הומו או קוקסינל מכות מרוב תסכול בלתי ניתן לתיאור ! זה מה שכיף, וזה מה שגורם לי אישית לגאווה שתמיד תהיה קבוצת האנשים המקסימה הזאת בכל מקום שבאמת מעריכים את דודי שרון וג'ואל ! צריך להתאושש אחרי לילה לא נורמלי כזה.. שיהיה בוקר טוב ויום מקסים לכולם !