אימא'לה!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
אימא'לה! ../images/Emo5.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מה מביא אותנו, בני האדם לפחד? או יותר נכון, לרצות לפחד, לאהוב את זה. למשל: למה אנחנו הולכים לראות סרטים מפחידים אם אנחנו יודעים שאח"כ לא נוכל לישון בלילה (ולאנשים כמוני שזה לא מפריע להם - אתכם הסליחה)? למה אנחנו קוראים ספרים מפחידים? למה אנחנו מקשיבים לאגדות אורבניות, ויותר נכון, למה אנחנו מייצרים אותם? אתם מוזמנים לשרשר הנה את התגובות שלכם.

WallFlower

New member
אממממ....

אני לא בטוחה אבל זה קשור להתמכרות של הגוף... לדוגמא ,אם אני זוכרת נכון, כשעוסקים בפעילות שהיא מפחידה או מאתגרת כמו נגיד צניחה חופשית יש קטע שהגוף צריך לשחרר את ההורמון אדרנלין כדי לעשות משהו במהירות של הלב (אני לא זוכרת - משהו כמו להסדיר את הדופק...) ואדרנלין זה כמו סמים זה ממכר....ואותו הדבר מתרחש כשאת צופה בסרט מפחיד....ברור לך שאת לא תישני בלילה אבל זה לא חשוב למוח ולגוף שלך שרוצים אדרנלין כמו נרקומנים בקריז... קצת מעצבן שאין לנו שום רגשות בעצם ושזה בסופו של דבר חוזר רק לכימיה במוח...

scooby4

New member
תגובה שלי...

את צודקת בהכל חוץ מזה שאמרת שזה התמכרות של הגוף. וזה לא נראה לי ממש כמו התמכרות... זה יותר מן חוויה שאנשים אוהבים לעבור, בדיוק כמו לעלות לרכבת הרים - אפילו שמפחדים, או לקחת סמים - אפילו שזה לא טוב. וכל הדברים האלה, שעולים לרכבת הרים שמפחדים ולוקחים סמים (דוגמה קיצונית) שיודעים שזה לא בריא, זה מה שגורם לכל ההנאה, וזה גם גורם הפחד העיקרי, וגורם העלת האנדרנלין הגדול ביותר. ובכלל, אנשים אוהבים ללכת לסרטים כאלה בעיקר בגלל להראות לאחרים שיש להם אומץ, או להתגבר על פחדים שקיימים בגוף. (כן כן, זה עוזר...)

buffgirl

New member
לא התכוונתי מבחינה../images/Emo80.gif|מיוחדת|

פיזית, מה קורה לך בגוף, אלא, מה כל כך גורם לך אושר כשאת קוראת אגדה עירונית, או רואה סרט מפחיד?

buffgirl

New member
ואתה לא מקשיב. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני יודעת מה קורה בגוף כשרואים סרט מפחיד, אבל מה מושך אותך - כאינדיוודואל לאדגות אורבניות? לא מה קורה לך בגוף.. עובדה, יש אנשים ששונאים א"א וסרטים מפחידים.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif זה בדיוק מה שקורה לי תמיד...

ואין לי מושג למה ??????????

WallFlower

New member
אני אגיד את זה עוד פעם למרות שנדמה

לך שזה לא עונה על השאלה שלך - הגוף מכור לאדרנלין. הוא יודע שכשאת הולכת לסרט או קוראת סיפור מפחיד וכו' משתחרר אדרנלין ולכן הוא יעשה את הדברים הללו כדי לזכות בו...

ד ג י

New member
את לא מבינה את השאלה

הגוף מייצר אנדרנלין גם כשנוסעים מהר על אופניים, משחקים משחקים מסויימים במחשבים, בתחרויות ועודש הרבה מאוד דברים ואת בכל שאת הולכת לראות סרט אימה שהוא יותר יקר ופשר להשיג את אותה רמת אנדרנלין בדרכים אחרות אני אוהב לראות סרטי אימה כי אני נהנה מהפחד אני נהנה מהמתח שבסרט מההפתעה, ומהתחושה המוזרה הזאת של הפחד

למעלה