אימא שלי נורא שלילית

L i L o o 1 6

New member
אימא שלי נורא שלילית

סיפרתי לאימא שלי שאני בקשר עם בחור בן 20 (אני בת 16) והיא אמרה לי דבר כזה: "את לא חושבת שהוא גדול מידי בשבילך?! בחורים בגילו מחפשים רק סקס!" היא נתנה לי להרגיש לא בנוח, היא אמרה זאת בטון מתנשא, גס ומזלזל.. היא לא מכירה אותו בכלל. והרי גם בנים בגילי מחפשים להשכיב בנות!! אז מה הבעיה ללכת איתו.. ועוד דבר הוא גר נורא רחוק.. מרחק שעתיים נסיעה ממני! הוא בא ליי הרבה ואני הייתי אצלו מספר פעמים בודדות כששיקרתי לאימא.. אני נורא רוצה לספר לה היכן הוא גר אבל מפחדת מהתגובה שלו. אני מרגישה בוגרת ועצמאית ועובדה שנסעתי לבד והכל היה בסדר.. איך אפשר לדבר איתה על הנושא הזה? אני מפחדת..

winnie5

New member
רציתי לספר לך שאין חבר יותר טוב מאמ

מאמא את צריכה לפי דעתי לספר לה. תפקידה היה להעיר לך מה רצית היא דואגת לך מה רע בזה לא נראה לי שהיא תאסור עלייך להפגש . אפילו תשאלי אותה היא יותר לחוצה משקרים שלך . אם את מתחילה ככה תדאי לך ששקר גורר שקר ואח"כ שבאמת תצתרכי אותה לדברים משמעותיים לא תדאי אך לצאת מזה תאמיני לי הייתי בכל מקום שאת עוד לא חשבת אפילו לבקר בו ולא אני היום לא גאה בזה אבל אמא שלי עד היום היא החברה הכי טובה שלי ואני עד היום מספרת לה הכל גם על חיי עם בעלי

עינת

New member
ליל ברוכה הבאה

אמא שלך קצת חוששת מפער הגילאים בינכם ובפרט שאינה מכירה אותו , צעד ראשון הייתי מציעה לך להזמין את חברך אליכם הביתה , כך אמך תוכל להכיר אותו ויתכן שבזה בעצם יפתר הכל (בהנחה שהוא בחור נחמד וחיובי אין סיבה שלא ימצא חן בעינה...). בסך הכל אמך נשמעת לי כמי שאכפת לה ממך , אל תתחילי עם שקרים כיוון שדווקא הם יעכירו את היחסים בינכן. בהצלחה (ותחזרי לספר לנו מה עשית הא?)

למעלה