אימא שלי שוב הצליחה לעשות לי בחילה

QueenOfMagic

New member
אימא שלי שוב הצליחה לעשות לי בחילה

עזבו את הקטע שהיא תומכת בילודה כאילו אין מחר. היום היתה תוכנית של ד"ר פיל על כאלה שרוצים ילדים וכאלה שלא.. בקיצור תוכנית חשובה כי בסוף התוכנית הוא אמר שזה מאוד נורמלי לא לרצות ילדים ושלא לעשות ילדים אם אין את הצורך הזה. וכמובן להיות שלם עם ההחלטה שלך בנושא.. והיתה אישה עם ילד אחד שלא רצתה עוד ילדים חוצ ממנו. אז אימא שלי הוציאה את היציאה הבאה..- זה טיפשי לעשות רק ילד אחד...מה אם הוא יהרג..עניתי לה ככה - מה עם אלה ש4 ילדים נהרגים מאותה משפחה בבת אחת? זו סיבה להשריץ ילדים?? ויש כאלה שיש להם ילד אחד והוא חיי חיים ארוכים ומספקים. אני לא מבינה את האימא שלי הזו...היא טענה ששני ילדים זה גם לא מספיק.. צריך לפחות 3..חולה חולה חולה!! אפשר למות ממנה בחיי...אני כבר התחלתי להיות במצוקה ממה שהיא דיברה. והיא בנוסף התחילה להפחיד אותי על כאלה שאין להם ילדים והיה להם סרטן וכו' הייתי צריכה להזכיר לה כמה חברות היו לה שמתו מסרטן והיו להן 3 ילדים או יותר.. אין לי כח להתמודד איתה יותר...בחיי רק אם מבחינה רפואית לא אוכל ללדת היא תעזוב אותי לנפשי

XUXA141

New member
זה אחד הטיעונים הכי מגעילים..

ולצערי גם אני שמעתי אותו הרבה ב"את חייבת לעשות עוד ילד, במדינה שלנו את לא יכולה לדעת".. כאילו שעצב על אובדן של ילד מתוך עשרה הוא פחות מאשר של ילד יחיד. כאילו שעושים ילדים "רזרווה" כדי שאם כמה יהרגו, ישארו עוד כמה "ספייר". אולי באמת תגידי לה שיש לך איזה בעיה רפואית וזהו? ככה היא תרד ממך, ועוד תרחם עליך אולי.. . נכון, זה מעצבן שצריך לשקר למרות שאת צודקת אבל כשאנשים שטופים מילדות במסרים כאלה, זה די מלחמה אבודה , במיוחד כשזה אנשים מבוגרים.

למעלה