אימא של דיינה ווייט נכנסת בדיינה בראיון מצולם

AmitNHB

New member
לא יודע לגבי דיינה.
הוא לא. אבל אם כל

מה שאמא שלו הייתה רוצה זה להוציא את האמת לאור, היא הייתה יכולה לפרסם את את הכל לתקשורת בחינם ולא לכתוב ספר ולנסות למכור אותו בשביל
חוץ מיזה שלא שמעתי שום דבר בראיון הזה שהוא לא צהוב וברמה האישית. סטרואידים, בוגד באשתו, רודף שמלות. מה זה קשור אליה
סטרואידים זה בינו לבין עצמו. בגידות זה בינו לבין אשתו. רודף נשים
נו באמת... אמת או שקר היא מנסה לעשות כאן
. התפוח לו נפל רחוק מהעץ.

blackcoldtiger

New member
והכי מפתיעה: דיינה עושה את נערות הזירה

לפני זה חשבתי שאריאני כבר שנים בUFC כי היא יודעת ללכת יפה עם שלט ומה זה בדיור אומר על דיינה ושנדלה?? (בעההההההה)

elvis18

New member
היא לא אמרה שנדלה .

היא אמרה בפירוש ראשל .... לגביי השנייה לא הבנתי למי היא התכוונה , אתה חושב שהשנייה הייתה שנדלה ?

AmitNHB

New member
אמא שלו דיברה על ראשל ליה ואמבר ניקול מילר.

2 נערות הזירה הראשונות. השמועות אומרות שהוא גם עשה את הפרנץ' קנדית אז כנראה שאמא של דיינה ודיינה לא בקשר כבר הרבה זמן.

AmitNHB

New member
ה UFC לא שונה מכל מקום אחר בעולם בו גברים

מעסיקים נשים שבמילא הדרישות לתפקיד הן בראש ובראשונה ההופעה החיצונית שלהן. השמועות אומרות שב WWE הדיוות באופן קבוע מחלקות בלו ג'וז בשביל להישאר שם ועל תעשיית הסרטים אין צורך להרחיב. אגב, אני בטוח שהאשמה נופלת לא פחות על הנשים מאשר על הגברים בקטע הזה.

YardenBu

New member
ודרך אגב, גם היא נראית כאילו היא לוקחת

סטרואידים

Indego

New member
הקרב הכי מסריח שראיתי בחיים שלי...

יותר גרוע אפילו מהסיבוב ה3 של סוקדג'ו בנוקיה.

blackcoldtiger

New member
הי, תן כבוד לגימלאיי הUFC

זה לא קל לעזוב את הבאר או את הגריל ולעשות קרבות כאלה

Indego

New member
אגב ייאמר לזכותו של אבוט...

שהוא באמת נראה רזה יותר. כנראה הוא דפק מחנה אימון לשומנים עם נלסון.

ranzz

New member
למי אכפת אם הוא משתמש בסטרואידים?!

מה האישה העלובה עם הציצים העצומים הזאת רוצה?? חוץ מכסף, אין מצב שהיא רוצה שום דבר. ולפי הטוקבקים וקצת גוגל, גם מי שיזם את הראיון וידאו הזה הוא איזה מפגר שמחפש לעשות רק רע.

welterweight

New member
כן,גם אני ציפיתי להרבה יותר תגובות

בנוגע לחזה המחריד הזה. ובכלל,הדבר שהכי סיקרן אותי הוא מאיפה היא פאקינג יודעת?! למעט הנוכחית,אמא שלי לא פגשה אף חברה שהייתה לי,לא כל שכן סטוצים שהיו לי.אז אני מודה,מעולם לא נתתי בנערות זירה (אפילו לא אלו של דוגפייט,לא שזה משהו לכתוב עליו הביתה...) אבל לרוץ ולספר לאמא שלך שהחלקת אותו לעובדת שלך? גם עבור דיינה ווייט,קצת קשה לי להאמין שזה הגיוני. הייתי שולח אליה את רמפייג' לביקור נימוסים.

למעלה