אימה ומוזיקה

thepunk

New member
אימה ומוזיקה

אוקי אז אני מאמין ש-soundtrack טוב עושה את הסרט (או לפחות מוסיף הרבה). ברוב הסרטים הישנים נראה שאין soundtrack מעניין במיוחד ... לאחרונה באמת מרבים בשימוש אינטנסיבי במוזיקה במהלך הסרט (בעיקר METAL, מה לעשות - זה מתאים) וזה מוסיף. מה שכן, דווקא בעבר, ה-themeים של הסרטים היו הרבה יותר חזקים והרבה יותר טובים. לדעתי זה של the exorcist הוא ה-theme הכי טוב שנעשה אי פעם (טוב - כלומר מתאים לאווירה של הסרט ... ומעצים אותה). גם של halloween הוא מצוין ויש עוד כמה שאני לא זוכר כרגע ... מה לדעתכם ה-theme הכי טוב?

europe1990

New member
SOUNDTRACK של:

סיוט ברחוב אלם 3- לוחמי החלומות DOKKEN- DREAM WORRIORS ויום שישי ה;13- פרק 6 של ALICE COOPER

Nino Schibetta

New member
אם דיברת כבר על METAL

הרי ברור שרוב השירים כולל מוזיקת הפתיחה של THE RETURN OF THE LIVING DEAD הוסיפו הרבה לסרט פשוט מעולה !

לא תמיד נכון...

ב"פרויקט המכשפה מבלייר", לדוגמא, אין מוזיקה בכלל! אבל זה עדיין אחד הסרטים הכי מפחידים שנוצרו אי פעם
!

pertal

New member
חחחחחח אתה רציני?? אחד הסרטים

הכי מפחידים שנוצרו אי פעם?? הייתי קורא לו "Xרט טוב יחסית לתקציב הדל" אבל לא אחד הסרטים הכי מפחידים שנוצרו..... אז רואים לב פעם אחת?? תגיד לי מה מפחיד..... ו2 בכלל מטומטם...מה שמבאס זה שלפי הסוף של 2 גם 3 צריך להגיע....

thepunk

New member
מסכים

כאחד שאוהב הפקות דלות תקציב איכותיות ... פרויקט המכשפה מבלייר - הוא אולי דל תקציב, אבל הוא כל כך לא איכותי. הוא פשוט משעמם .... מה שאמור להפחיד ולהטיל אימה ... רק גורר מגביר את השיעמום. מה עם סרטי אימה ישראליים דלי תקציב? לא ידוע לי על סרטים כאלו .... אני חשבתי ליזום פרויקט כזה, אבל נראה לי שיכול להיות בעייתי במצב הבטחוני לצלם בכמעט כל מקום בלי שירו בשחקנים תוך כמה דקות. אז מה עושים? איך עושים צילומים לסרט כזה כאן?

pertal

New member
לא עושים! זה פשוט יצא גרוע אין לנו

ממש שחקנים אכותיים בארץ שיכולים לדעתי לתת לצופים ממש תחושה של פחד.... וכמובן בלי פירסום קודם זה יגרור תגובות לא ממש טובות..... תן "לגדולים" לנסות להפחיד אותך... אלא אם כן זה לפרוייקט מסויים או משהו בשבילך עצמך...

thepunk

New member
יש לי תסריט גיאוני כבר

שלי, כמובן :) האמת יש לי כמה ... אבל אחד ספציפי ברור לי שקשה יהיה לעשות איתו משהו אבל אני רוצה כי אני מדמיין אותו וזה פשוט סרט גיאוני ומפחיד מאוד. שחקנים - נכון, אבל איזה שחקנים כבר צריך לסרט אימה? .... אני מתכוון להשתמש בחברים שלי, הבעיה היא רק הצילום .... וכן, אני עושה את זה בשביל עצמי ולא אכפת לי מתגובות. ברגע שהוא יצא, הוא כבר יקבל את ההערכה מהאנשים הנכונים ... סרט כזה במילא לא אמור להגיע ל-mainstream ...

thepunk

New member
תודה רבה

אם למישהו יש רעיון איך מצלמים סרט כזה בארץ, אני אשמח לעצה.

VAMPhantom

New member
מה הבעיה?

ישנם אזורים רבים שקטים ונפלאים לצילום, לדוגמא: קיבוץ יחיעם עם המבצר שלו
והשטחים הירוקים הרבים בגולן
כדאי באמת לנצל הזדמנות ולצלם איזורים ירוקים כל עוד קיימים בארצינו... כמובן שיש גם את המדבר יהודה מדהים לצילומים רחבים ביותר... (אגב,סתם שאלה:לא חסר מישהו לקאסט אולי?
)

lestatgirl

New member
היי היי אתה הצייד שלי בסרט של שלגיה

ואני לא צוחקת אני ממש רוצה לעשות תסרט הזה זה יהיה מגניב ביותר חכו חכו איזה 15 שנה

מה?!?! אנ'לא מאמין למראה עיני!

לא פחדתם?! אני פחדתי רצחחח! טוף נו... איש באמונתו יחיה... נ.ב אני הכי אהבתי את הסאונד של סרטי "יום שישי ה13"... צ'ה צ'ה צ'ה...יא יא יא יא...!

pertal

New member
חחח נגיד להשואה... פחדת בפרוייקט

המכשפה מבלייר ונגיד לא פחדת מסיום ברחוב אלם או מיום שישי ה13?? כי אם כן יש אצלך משהו מוזר :) ואם פחדת מכולם אז זה די נורמלי (חוץ מפרוייקט המכשפה מבלייר גאד דאמט!!!)

תצ'מע...

ראיתי רק שני סרטים של פרדי - יום שישי ה13, שזה פחדתי רצחחח! ו"פרדי נגד ג'ייסון"... שזה לא היה סרט מפחיד... אצל ג'ייסון ראיתי גם את פרדי נגד ג'ייסון וגם את "ג'ייסון X", ושניהם נראו לי הרבה יותר קומדיות מאשר סרטי אימה (במיוחד ג'ייסון X)... ראיתי גם את הרבע שעה הראשונה של "יום שישי ה13", אבל מובן שלא פחדתי כי בקושי היה משו...

pertal

New member
מה? לא הבנתי אותך... יום שישי ה13

זה לא של פרדי......זה של גייסון :)

ELITAKER

New member
ה theme

של סיוט הרחוב אלם לפי דעתי הוא הכי טוב שנעשה אי פעם

למעלה